Hobit: Šmakova dračí poušť má za sebou úspěšné premiérové projekce v českých kinech

[singlepic id=6238 w=120 h=120 float=left]Drak Šmak nás již upřeně pozoruje.

 

[singlepic id=6313 w=200 h=200 float=right]Novinářská projekce, slavnostní premiéra i řada úspěšných půlnočních promítání odstartovala hobití, trpasličí i elfskou jízdu našimi kinosály. Snímek Hobit: Šmakova dračí poušť netrpělivě očekávali nejen filmoví a knižní fanoušci, ale samozřejmě i tvůrci a distributoři. A je více než jasné, že spokojeny mohou být obě skupiny.

Půlnoční premiéry se obvykle těší velké oblibě, ale takový zájem, který se strhl, snad nikdo nečekal. Například multikino Cinema City Velký Špalíček v Brně zaplnilo všech svých sedm kinosálů nadšenými diváky a získat lístky na poslední chvíli by [singlepic id=6310 w=200 h=180 float=left]nezvládl snad ani sám čaroděj Gandalf. Jak dopadne návštěvnost premiérového víkendu je sice ve hvězdách a dozvíme se ji až v pondělí, ale čísla to budou bezesporu úctyhodná.

Trhák, jako je Hobit: Šmakova dračí poušť se samozřejmě nemohl obejít ani bez slavnostní premiéry v multikině CineStar Anděl a následné afterparty, která se konala v nedávno otevřeném Magnum Clubu na Štefánikově ulici. Oběma akcemi energicky provázel moderátor Vlasta Korec. Na jeho otázku: „Na koho se nejvíce ve filmu těšíte?“ diváci v sále odpověděli téměř jednomyslně. Byl to odvážný Bilbo Pytlík a čaroděj Gandalf. Atmosféru v předsálí i na samotném večírku nádherně dokreslovaly půvabné elfky, které se s návštěvníky ochotně fotografovaly.

 

[singlepic id=6311 w=400 h=400 float=center][singlepic id=6312 w=400 h=400 float=center]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací