Stan Lee přináší novoroční trailer The Amazing Spider-Man 2

[singlepic id=4892 w=120 h=150 float=left] „Hej, jiskřičko!“

 

Stan Lee, stařík, který neustále pronásleduje superhrdiny, je dle svých slov velmi nadšený vyhlídkou na nového Spider-Mana, tak snad budete jeho pocity sdílet. Tisíce lidí v New Yorku přivítaly nový rok na Times Square a právě tam se Spider-Man / Peter Parker (Andrew Garfield) ve videu střetne s padouchem Electrem (Jamie Foxx). Na zločineckém obzoru je ovšem také Nosorožec alias ruský mafián Alexander Sytsevič (Paul Giamatti) a možná přiletí i Green Goblin, v něhož se má proměnit Peterův přítel Harry Osborn (Dane DeHaan). Peter se v souvislosti s historií společnosti Normana Osborna (Chris Cooper) OsCorp dozví další skutečnosti o svém otci Richardovi (Campbell Scott) a uvědomí si, že korporace stojí za všemi jeho protivníky. Mají ještě Spider-Man a jeho přítelkyně Gwen Stacy (Emma Stone) naději na štěstí?

Ve filmu budou dále hrát Martin Sheen, Chris Zylka, Denis Leary, Marton Csokas, Embeth Davidtz, Colm Feore, Felicity Jones, B.J. Novak nebo Sally Field. Premiéra je naplánovaná na 24. dubna 2014.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací