Sametová soutěž s filmem Nežné vlny

[singlepic id=62 w=120 h=120 float=left]Nenechte si ujít šanci vyhrát stylové tričko Něžné vlny.

 

Příjemných, vtipných a romantických českých filmů je jako šafránu. Mezi toto nedostatkové zboží bezesporu patří Něžné vlny Jiřího Vejdělka. Nenechte si proto ujít šanci a zapojte se do soutěže s tímto snímkem a vyhrajte jedno z pěti stylových triček se svůdnou Lucií Šteflovou. Ceny do hry věnovala společnost FALCON a.s..

Každý z pěti výherců získá tričko s motivem filmu Něžné vlny:[singlepic id=6456 w=320 h=240 float=center]

Soutěžní otázka zní:

Bojí se Robert Cejnar vody stejně jako jeho postava Vojta z filmu Něžné vlny?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 6. 1. do 12. 1. 2014. Pokud si nevíte rady, začtěte se do rozhovorů s hercem Robertem Cejnarem a režisérem Jiřím Vejdělkem a zvolit správnou odpověď bude hračka.

Soutěžní formulář:

[soutěž ukončena]

[singlepic id=6293 w=200 h=200 float=right]Synopse filmu Něžné vlny:

Sympatický Vojta je nesmělý a jeho rodina praštěná. Cholerický tatínek, který kdysi nepřeplaval kanál La Manche, z něj chce mít závodního plavce a milující maminka, bývalá hvězda dětské lední revue, vidí v synovi talentovaného pianistu. Jenže Vojta má docela jiné priority – především rusovlasou spolužačku Elu, okouzlující akvabelu, která už v listopadu odjede do vysněné Paříže.Jestli Vojta rychle nepodnikne něco opravdu zásadního, zmizí mu Ela navždy za železnou oponou. Píše se totiž rok 1989…

Režie: Jiří Vejdělek

Hrají: Hynek Čermák, Vica Kerekes, Taťjána Medvecká, Jan Budař, Jan Hartl, Vojtěch Dyk, Táňa Pauhofová, Štěpán Krtička, Václav Kopta, Lucie Šteflová, Lucie Černá, Barbora Černá, Robert Cejnar, Jan Maršál, Daniel Novák, Václav Matějovský, Ondřej Hyneš, Josef Kuhn

Premiera v ČR: 9. 1. 2014 (Falcon)

Pravidla soutěže o ceny k filmu Něžné vlny:

1. Soutěž probíhá v období od 6. 1. 2014 do 12. 1. 2014 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala společnost FALCON a.s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 6. 1. 2014

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací