Druhý trailer Zloba – Královna černé magie / Maleficent

[singlepic id=6034 w=120 h=120 float=left] „Já mám pro děvčátko také dar.“
 
 
Disney se rozhodl postavit vzhůru nohama vlastní klasiku, tedy někdejší zpracování pohádky O Šípkové Růžence. V kreslené verzi z roku 1959 se zlá víla, která princeznu proklela, jmenovala Maleficent (v českém překladu, jak se zdá, Zloba). Právě na ni se zaměří nové hrané pojetí příběhu a tvář jí propůjčí Angelina Jolie. Nový trailer Zloba – Královna černé magie začíná srovnáváním obou provedení.
 
Čarodějčino mládí v idylickém lesním království je přerušeno útokem dobyvatelské armády. Maleficent od počátku slouží své zemi jako nejzavilejší ochránkyně, ale zahořkne, když se stane obětí zrady. Bojovat nepřestává ani během vlády krále Henryho (Kenneth Cranham), syna původního dobyvatele. Dokonce i uvalí kletbu na jeho dceru Auroru /Růženku (Elle Fanning, Eleanor Worthington Cox, Vivienne Jolie-Pitt). Jak dítě roste, uvědomuje si Maleficent, že holčička v sobě může skrývat klíč k míru v celém království a možná i k jejímu vlastnímu štěstí. Dále budou ve filmu hrát Miranda Richardson, Sharlto Copley, Brenton Thwaites, Sam Riley, Juno Temple, Lesley Manville nebo Imelda Staunton. Snímek Roberta Stromberga bude prvním z budoucích disneyovských hraných projektů podle pohádek. Jako další se chystají Popelka a Cruella.
 
Film vstoupí do českých kin 29. května 2014.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací