Krásno Ondřeje Sokola se promítalo v pražském kině Lucerna

[singlepic id=6631 w=150 h=150 float=left]Novinářskou projekci snímku Krásno s tiskovou konferencí podpořila bohatá filmová delegace.
 
 
[singlepic id=6659 w=250 h=250 float=right]Do českých kin 30. ledna 2014 oficiálně vstoupí nová česká černá komedie Krásno. Hlavní tváří filmu je oblíbený herec Ondřej Sokol, kterého bezesporu všichni známe z pořadu Partička. Tentokrát se nám nepředstaví pouze jako herec, ale i jako režisér a scénárista. O poslední jmenovanou funkci se dělí s dvojicí Martin Finger a Petr Vydra.

A o čem vlastně Krásno je? Seznámíme se v něm s kamarády Michalem (Martin Finger) a Adamem (Ondřej Sokol), kteří se po letech vrací do rodného Šumperka, kde právě prožívá své poslední dny Michalův otec. Na povrch vyvěrají staré křivdy. Snaha o jejich vyřešení se ovšem tak nějak pokazí.

[singlepic id=6658 w=250 h=250 float=left]Novinářská projekce s následnou tiskovou konferencí se konala v úterý 21. ledna 2014 v kině Lucerna a těšila se jak hojné divácké účasti, tak i bohaté filmové delegaci. Akce se zúčastnili Ondřej Sokol, Martin Finger, Petr Vydra, herci Jana Krausová (macecha Blanka Horáková), Zuzana Stavná (dcera Blanky Horákové) a David Matásek (recepční Procházka), muzikant Jan P. Muchow, producenti Vojtěch Frič a Daniel Strejc, hlavní dramaturg filmového centra české televize Jaroslav Sedláček, zakladatel filmového serveru ČSFD a koproducent filmu Martin Pomothy a v neposlední řadě generální ředitel distribuční společnosti Bontonfilm Martin Palán. Moderátorské role ve filmu i na tiskové konferenci se chopil Dalibor Gondík.[singlepic id=6660 w=250 h=250 float=right]

Celá akce se nesla ve velmi přátelském duchu. Ondřej Sokol nezapřel komika v sobě a bavil všechny přítomné, ať již pózováním fotografům nebo vtipnými poznámkami. Například se svěřil s tím, že by svou postavu nejraději zfackoval za to, a ve filmu to i několikrát udělal, že město Šumperk Adam mnohokrát označil za „největší prdel na světě“, protože on si to rozhodně nemyslí.

Jak to na akci vypadalo, si můžete již tradičně prohlédnout v malé ochutnávce zde a v bohaté galerii na našem FB profilu.

[singlepic id=6657 w=500 h=500 float=center]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací