Martin Severa vede Rozhovory po konci světa

[singlepic id=6692 w=150 h=150 float=left]Slavnostního křtu se zúčastnil i Štěpán Rak, Jan Vodňanský a Magdalena Dietlová.

Martin Severa všem dychtivým čtenářům a čtenářkám přináší ve spolupráci s televizní stanicí Metropol druhý díl plný poučných dialogů. Rozhovory po konci světa, jež vychází v nakladatelství Mladá fronta, v sobě skrývají životní osudy jednadvaceti českých osobností. O to, jak se vyrovnávali s odchodem někoho blízkého či koncem určité [singlepic id=6771 w=200 h=200 float=right]životní etapy se podělil Varhan Orchestrovič Bauer, Magdalena Dietlová, Květa Fialová, Arnošt Goldflam, Eliška Hašková-Coolidge, František Koukolík, Jan Měšťák, Kamila Moučková, Markéta Navrátilová, Jitka Němcová, Pavel Nový, Bohdan Pomahač, Yvonne Přenosilová, Štěpán Rak, Jiří Slíva, Felix Slováček, Jiří Suchý, Helena Suková, Karel Štědrý, Jana Štěpánková, Miroslav Vitouš a Jan Vodňanský.

Slavnostní křest knihy proběhl ve středu 22. ledna 2014 v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí. Knihu divákům představil nejen samotný autor Martin Severa, ale i tři zpovídané osobnosti. Kmotry Rozhovorů po konci světa se stali Štěpán Rak, Jan Vodňanský a Magdalena Dietlová. I když témata v knize probíraná jsou převážně vážnějšího rázu, křest se nesl ve velice přátelském a veselém duchu. Kytarový virtuos Štěpán Rak spolu s písničkářem Janem Vodňanským všechny přítomné pobavili společným vystoupením. Bohatou fotogalerii věnovanou akci naleznete na našem FB profilu.

Martin Severa lehce naznačil i své plány do budoucnosti. Knihy Rozhovorů se možná dočkají třetího sourozence s názvem „Dnes je první den konce mého života“. Zda skutečně dojde k realizaci, zatím není jisté, ale než bude tato informace potvrzena či vyvrácena, můžete se začíst do Rozhovorů po konci světa, které právě teď naleznete na pultech knihkupectví.

[singlepic id=6769 w=600 h=600 float=center]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací