Slavnostní premiéra filmu Krásno

[singlepic id=6631 w=150 h=150 float=left]Kino Lucerna ovládlo Krásno a VIP hosté.

[singlepic id=6788 w=200 h=200 float=right]Dnes, tedy 30. ledna 2014, vstupuje do našich kin unikátní snímek. Černá komedie Krásno režiséra Ondřeje Sokola se již nyní může pochlubit hojnou fanouškovskou základnou díky předpremiérám po celé České republice včetně Šumperka, kde se film odehrává.

Den před oficiálním uvedením do běžné kinodistribuce se v pražské Lucerně konala slavnostní premiéra Krásna. Exkluzivní projekci si nenechali ujít nejen herci a tvůrci filmu, ale i slavné osobnosti. První jmenovanou skupinu zastupoval Ondřej Sokol, [singlepic id=6789 w=180 h=180 float=left]Martin Finger, Karel Roden, Jana Krausová, Dalibor Gondík, Zuzana Stavná, David Matásek, Markéta Stehlíková a Ondřej Malý. V sále či přilehlé kavárně jste ale mohli zahlédnout například i Davida Krause, Mariana Rodena, Adélu Gondíkovou či Hanu Vágnerovou.

Velkou atrakcí pro přítomné hosty, ale i náhodné kolemjdoucí se stalo auto Škoda zaparkované před vstupem do kina. S retro autíčkem, které pěkně potrápilo ústřední duo filmu Krásno, jste se mohli i vyfotografovat a odnést si tak skvělou památku na slavnostní akci. Pokud jste se právě v danou dobu poblíž Lucerny nepohybovali, ale toužíte vidět, jak to na premiéře vypadalo, navštivte fotogalerii na našem FB profilu.

[singlepic id=6787 w=500 h=500 float=center]

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací