Novináři zhlédli Dědictví aneb Kurva se neříká

[singlepic id=6228 w=150 h=150 float=left]Film v kině Lucerna uvedli Bolek Polívka, režisér Robert Sedláček a producent Jiří Ježek.
 
 
 
[singlepic id=6833 w=200 h=200 float=right]V roce 1992 jsme měli tu čest seznámit se s Bohušem, kterého stvořil herec Bolek Polívka s režisérkou Věrou Chytilovou. S úsměvem i pobavením jsme sledovali eskapády „venkovského balíka“, který se vypořádává s faktem, že zdědil balík peněz. Z vesnice se dostává nejen do prostředí velkoměsta, kde se neumí pohybovat, ale potkává se i se známými tvářemi, jako je božský Karel Gott.

[singlepic id=6835 w=170 h=170 float=left]Po 22 letech se Bohuš vrací, tentokrát pod režisérskou taktovkou Roberta Sedláčka. Snímek Dědictví aneb Kurva se neříká, který se v českých kinech promítá od 6. února 2014, mohli novináři a pozvaní hosté spatřit již 4. února 2014 v pražském kině Lucerna. Divácká účast byla poměrně hojná. Již tradičně po projekci filmu proběhla v přilehlé kavárně i tisková konference. Pokračování Dědictví přišel podpořit režisér Robert Sedláček s producentem Jiřím Ježkem. Z hereckých představitelů se dostavil pouze představitel hlavního hrdiny se žlutým baretem, Bolek Polívka.

Jak to v kavárně Lucerna vyzdobené plakáty a obrazy inspirované filmem vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu.
 
[singlepic id=6834 w=500 h=500 float=center]
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací