Začtěte se do Pražské svatby Zdenka Merty

[singlepic id=6913 w=150 h=150 float=left]Jedenáct erotických povídek pokřtili Josef Náhlovský, Karel Šíp, Jitka Schneiderová, Jan Rosák a Tereza z Davle.
 
 
 
[singlepic id=6914 w=200 h=200 float=right]Český hudební skladatel, klavírista a producent hudebního divadla Zdenek Merta se nám poprvé představuje jako autor knižní publikace. Jak již název napovídá, Pražská svatba a jiné erotické povídky je dílem tak trochu lechtivým. V jedenácti pikantně laděných příbězích se seznámíme s muži i ženami, se kterými budeme prožívat jejich osudy a dobrodružství.

[singlepic id=6916 w=200 h=200 float=left]Slavnostní křest knihy, vycházející v nakladatelství Mladá fronta, proběhl ve středu 5. února 2014 v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí a jednalo se o opravdu skvostnou událost. Kmotry a kmotřičkami se stali Josef Náhlovský, Karel Šíp, Jitka Schneiderová, Jan Rosák a Tereza z Davle, jejíž fotografie stylově doplnily ráz knihy. O malou ochutnávku se postaral Jan Rosák přečtením krátkého úryvku. Přiznal se, že si vybral méně dráždivou část a dokonce na sebe prozradil, že s eroticky laděnou literaturou se poprvé setkal ve 12 letech.

[singlepic id=6915 w=200 h=200 float=right]Tím ale jedinečný program křtu nekončil. České ženské vokální kvarteto Yellow Sisters v čele s Barborou Vaculíkovou, dcerou Petry Černocké, okořenilo akci originálním vystoupením. Zdenka Mertu a jeho knižní prvotinu přišla podpořit celá řádka známých osobností. V prostorech knihkupectví jsme se proto mohli potkat například s Vladimírem Francem, Jurajem Jakubiskem, Antonínem Panenkou, Michalem Šteflem či Zbyňkem Meruňkou a jeho manželkou. Jak to na křtu plném hvězd vypadalo, se můžete podívat v obsáhlé fotogalerii na našem FB profilu.
 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací