Dostaň ho tam / Get Him to the Greek – recenze

Aldous Snow se vzpamatoval z Kopaček a je tu zpět.
 
 
Dostaň ho tam je bláznivý příběh dvou hlavních mužských hrdinů. Aldous Snow (Russell Brand) je rocker v každém směru. Ženy, sex, drogy a Jeffrey. Jeho upadající kariéru má nastartovat výroční koncert. Ale samozřejmě se na něj musí nejdříve dostat a ještě by to chtělo i nějakou tu reklamu. Na scénu se hrne naše dobrosrdečná chůva Aaron Green (Jonah Hill). Jak zjistíme spolu s ním, ohlídat toto rozjívené dítě a stihnout určený termín včas, je nadlidský úkol.

Komedie každým coulem, tato slova jsou pro nejnovější počin režiséra Nicholase Stollera naprosto vystihující. Některé momenty se Vám jen tak z hlavy nevypaří. Pamatujete si, jak se říká: „To chce klid a nohy v teple?“ Kdo viděl tento film, tak nervóznímu člověku neřekne nic jiného, než: „Jdi si pohladit chlupatou zeď.“ Nevěříte? Po zhlédnutí uvěříte. Ve filmu se mihne spousta jiných celebrit nebo se dočkáte aspoň narážky na ně. Namátkou: Pink, Johnny Depp, Tom Felton. Vedle dua našich hrdinů vyčnívá Greenův šéf Sergio Roma, který neomylně v podání Seana ‚P. Diddy‘ Combse připisuje snímku kladné body a vytahuje ho o pár příček pomyslného žebříčku výš.

Smát se celých 109 minut pochopitelně nejde. Ve filmu naleznete i několik klidnějších a hloubavějších pasáží. Ale nebojte se, ani zde Vás nuda nečeká. Citlivější povahy mohou mít i slzu na krajíčku. Holt, život „star“ není jen jeden mejdan za druhým. Má i své stinné stránky a alkoholem a drogami se všechny trable nevyřeší, spíše naopak. I když se to na první pohled nebude zdát.

Dostaň ho tam je nečekaně velmi povedená komedie se střípky smutné pravdy. Rozhodně milé překvapení letošní letní sezóny. Pokud přemýšlíte, kam se schovat buď před slunečními paprsky, nebo letní bouřkou, zajděte si na tuto ztřeštěnou komedii do Vašeho oblíbeného kina. Perlička na závěr. Dnes jsem v jednom nejmenovaném časopise četla výrok Russella Branda: „Muž by nikdy neměl jít do trojky s dalším chlapem! Užije si o půlku míň a je dvakrát větší šance, že si někdo prdne.“ Zajímalo by mě, jestli ho k těmto slovům inspirovaly právě zážitky z natáčení.
 

Neohlížej se, je za námi Puff Daddy.


 

Každá hvězda musí mít svoji „pózu“.


 

Letištní kontrola je někdy pořádně adrenalinový zážitek.


 

75%

Dostaň ho tam / Get Him to the Greek

Dostaň ho tam je nečekaně velmi povedená komedie se střípky smutné pravdy. Rozhodně milé překvapení letošní letní sezóny. Pokud přemýšlíte, kam se schovat buď před slunečními paprsky, nebo letní bouřkou, zajděte si na tuto ztřeštěnou komedii do Vašeho oblíbeného kina.

  • Hodnocení

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací