Soutěž o vstupenky na premiéru filmu NON-STOP

[singlepic id=62 w=120 h=120 float=left]Buďte mezi prvními, kdo uvidí NON-STOP s Liamem Neesonem.

Představte si, že jste na palubě letadla, nemáte kam utéct a nějaký maniak se rozhodne každých 20 minut zabít jednoho pasažéra, pokud nedostane 150 milionů na účet. Akční thriller Non-Stop s Liamem Neesonem v hlavní roli vstupuje do našich kin 27. února 2014, ale vy si na něho můžete zajít již 26. února 2014, pokud se zapojíte do bombastické soutěže o 10 vstupenek na premiéru v pražském multikině Cinema City Flora. Ceny do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm a.s..

Každý z pěti výherců získá dvě vstupenky na slavnostní premiéru filmu Non-Stop v multikině Cinema City Flora ve středu 26. února 2014 v 19:00.[singlepic id=7072 w=320 h=240 float=center]

Výherci budou kontaktováni nejpozději 25. února 2014 do 21:00 prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla.

Soutěžní otázka zní:

Jak se jmenuje režisér snímku Non-Stop?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 21. 2. do 25. 2. 2014 do 18:00. Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku s filmem Non-Stop.

Soutěžní formulář:

[Soutěž byla ukončena]

[singlepic id=7049 w=200 h=200 float=right]Synopse filmu Non-Stop:

„Únos je teprve začátek.“

„Každých dvacet minut jeden pasažér na palubě tohoto letadla zemře.“ Liam Neeson se po skvělých thrillerech 96 hodin a Neznámý vrací do akční role osamělého drsného hrdiny, která mu více než sluší. Tentokrát jako „vzdušný šerif“ dostane 40 000 stop nad zemí na palubě letadla SMS zprávu, jíž nechybí síla rozpoutat napínavý akční thriller plný ďábelských zvratů. 150 milionů na účet, nebo každých 20 minut někdo zemře. To už je hodně zkažený pracovní den, ale až si všichni začnou myslet, že ten parchant je právě Liam Neeson, teprve pak se začnou dít věci. Většinu svých všedních pracovních dnů tráví Bill Marks tím, že prostě jen sedí v letadle a dává pozor. Jako „vzdušný šerif“ je zodpovědný za bezpečnost cestujících v letadle, a už ho to dávno nebaví. Nesnáší létání a všechny s tím spojené otravné fronty a čekání. Jenže tentokrát je všechno jinak. Neviditelný terorista ho během letu začne bombardovat esemeskami, v nichž požaduje, aby vláda na jeho tajný účet zaslala 150 milionů dolarů. Jinak každý dvacet minut někoho v letadle zabije. A v tichosti svá slova doloží činem: vzápětí je v letadle nalezena první mrtvola.

Stejně jako divák, i Liam Neeson alias agent Bill Marks se snaží přijít na to, jak neznámý terorista dokáže zabíjet lidi v letadle, aniž by si kdokoli čehokoli všiml. A zatímco agent rozjede mrazivý závod s časem, vyjde najevo, že padouchův účet je vedený právě na jeho vlastní jméno. Je snad on sám tím vyděračem a únoscem letadla? Anebo je znovu všechno jinak? A tím nejsou překvapivé dějové zvraty filmu zdaleka vyčerpány…

Ve filmu Non-Stop se Liam Neeson již podruhé pracovně setkal s režisérem Jamem Colletem-Serrou, který ho předtím obsadil do thrilleru Neznámý coby muže, který se probouzí z kómatu a zjišťuje, že ho někdo mezitím připravil o identitu a celý jeho život. A v obou příbězích se hrdina dostává do situace, kdy mu nikdo nevěří a stojí sám proti všem.

Po jeho boku se pak na plátně objeví hned dvě sympatické ženy: Julianne Moore a Michelle Dockery, známá z kultovního seriálu Panství Downtown. Ale může jim doopravdy věřit? Raději ne. V tomhle thrilleru totiž nemůžete věřit nikomu.

Režie: Jaume Collet-Serra

Hrají: Liam Neeson, Shea Whigham, Scoot McNairy, Julianne Moore, Omar Metwally, Corey Stoll, Jason Butler Harner, Lars Gerhard, Michelle Dockery, Jon Abrahams, Nate Parker, Bar Paly, Frank Deal, Lupita Nyong’o, Linus Roache, Anson Mount, Quinn McColgan, Corey Hawkins, Edoardo Costa, Amanda Quaid, Beth Dixon, Cameron Moir, Oliver Lehne, Michael Thomas Walker, Pat Kiernan, Annika Pergament, Victoria Arbiter, Dani de Waal

Premiera v ČR: 27. 2. 2014 (Bontonfilm)

Pravidla soutěže o ceny k filmu Non-Stop:

1. Soutěž probíhá v období od 21. 2. 2014 do 25. 2. 2014 do 18:00 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm a.s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 25. 2. 2014 do 21:00.

7. Výherce souhlasí s předáním osobních údajů společnosti Bontonfilm a.s.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 21. 2. 2014

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací