Sephora Ladies Night v Cinema City – 10 pravidel jak sbalit holku

[singlepic id=1510 w=150 h=150 float=left]Mladý mimoň bude v Cinema City balit holku, chcete vědět, jak to dopadne?

Březnová Sephora Ladies Night zabrousí do české tvorby. Film 10 pravidel jak sbalit holku nás seznámí se studentem astrofyziky Markem, který se bezhlavě zamiluje. Získat ženu svých snů mu bude pomáhat celá řada přátel v čele s jeho otcem. Jak to dopadne? Komedie Karla Janáka vstupuje do kin 20. března 2014, ale multikino Cinema City ho přináší všem ženám a dívkám v předpremiéře již 11. a 12. března 2014.

[singlepic id=7238 w=300 h=250 float=center]

Co: Sephora Ladies Night v Cinema City s filmem 10 pravidel jak sbalit holku

 

Kdy: 11. března 2014

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Plzeň


Kdy: 12. března 2014

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Forum Nová Karolina – Ostrava


Kdy: 12. března 2014

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Brno – Olympia


Kdy: 12. března 2014

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Praha – Nová Smíchov

 

Předprodej byl již zahájen.

Podrobnosti a program naleznete zde: Cinema City Sephora Ladies Night

[singlepic id=7081 w=200 h=200 float=right]Synopse filmu 10 pravidel jak sbalit holku:

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky.

V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek?

Filmová komedie 10 pravidel jak sbalit holku je novým snímkem tvůrce diváckých hitů Karla Janáka, autora úspěšných filmů Snowboarďáci a Rafťáci.

Režie: Karel Janák

Hrají: Jan Dolanský, Jakub Prachař, Miroslav Donutil, Petr Buchta, Matouš Ruml, Tereza Nvotová, Kristína Svarinská, Alena Mudrová, Gérard Robert Gratadour

Premiera v ČR: 20. 3. 2014 (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací