Vytuněná předpremiéra filmu Need for Speed v Premiere Cinemas

[singlepic id=5738 w=120 h=120 float=left]V Premiere Cinemas startují ilegální závody o den dříve.

Pokud jste někdy zkusili řezat zatáčky prostřednictvím legendární hry Need for Speed, zajisté se již nemůžete dočkat 13. března 2014, kdy do kin vtrhne snímek plný rychlých aut, akce a závodění. V multikinech Premiere Cinemas ovšem Tobey (Aaron Paul) zasedne za volant již ve středu 12. března 2014. Máte už vaše lupeny na předpremiérovou projekci bezpečně uložené v kapse?

[singlepic id=7305 w=250 h=200 float=center]

Co: Předpremiéra filmu Need for Speed

Kdy: 12. března 2014

V kolik: 19:00

Verze: 2D s titulky

Kde: Premiere Cinemas Park Hostivař a Galerie Šantovka

Podrobnosti: CineStar

[singlepic id=7239 w=200 h=200 float=right]Synopse filmu Need for Speed:

Nadupaný film podle herní legendy

Hrdinou filmu Need For Speed je automechanik a milovník rychlé jízdy Tobey (Aaron Paul). Ve snaze zachránit svou firmu a dílnu se dá dohromady s arogantním ex-závodníkem NASCARu Dinem Brewsterem (Dominic Cooper). Na obzoru je i dobrý obchod, jenže veškeré plány překazí katastrofa při jednom ze závodů a hlavně podraz jeho nového parťáka. Tobey jde neprávem do vězení a podrazák Dino si dál jede jejich byznys jen na sebe.

Po dvou letech se Tobey vrací z vězení. Rychlost má stále v krvi a je připraven se pomstít. Rozhodne se Dina dostat v očekávaném závodě, o kterém se na nelegálním okruhu mluví jako o Super Bowlu. Vydává se na neuvěřitelnou akcí nabitou jízdu, aby vůbec stihnul start. Před sebou má celý kontinent, jako nechtěnou společnost pak policii a kupu nebezpečných závodníků, které na něj poslal jeho „kamarád“ společně s vypsanou odměnou. Všechno je proti němu, ale ve světě luxusních aut rozhoduje vedle ručičky na tachometru i odhodlání a vůle.

Režie: Scott Waugh

Hrají: Rami Malek, Dominic Cooper, Michael Keaton, Han Soto, Frank Brennan, E. Roger Mitchell, Imogen Poots, Ramon Rodriguez, Antoni Corone, Jill Jane Clements, Dakota Johnson, Aaron Paul, Sir Maejor, Kid Cudi, Nick Chinlund, Harrison Gilbertson, Carmela Zumbado, Steven Wiig, Libby Blanton, Michael Rose, Scott Mescudi, Stevie Ray Dallimore, Alan Pflueger, Brian L. Keaulana, Logan Holladay, Jalil Jay Lynch, Chad Randall, Buddy Joe Hooker, Rich Rutherford, Tony Brakohiapa, Brent Fletcher, Paul Dallenbach, Kanin Howell, Beth Waugh, Tara Jones, Rick Shuster, John Gatins, Kerry Gatins, Adora Dei

Premiera v ČR: 13. 3. 2014 (Bontonfilm)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací