V Teplicích se slavnostně otevře Premiere Cinemas

[singlepic id=5738 w=150 h=150 float=left]I Teplice budou mít od pátku své vlastní multikino.
 
 
 
Do třetice všeho dobrého a dobrého, i tak by se dalo charakterizovat počínání řetězce moderních multikin. S Premiere Cinemas jsme se u nás poprvé setkali v Praze v obchodním centru Park Hostivař. Osm kinosálů, 1750 míst a nejnovější projekční technologie dodnes těší nespočet diváků. Na podzim roku 2013 se zaradovali i v Olomouci. Galerie Šantovka se stala domovem šesti sálů s kapacitou 952 míst.

Premiere Cinemas ale netroškaří a o pouhý půl rok později se stávají z dvojčátek trojčátka. V pátek 14. března totiž do multirodiny přibude novorozenec s bydlištěm v Teplicích. Čtyři novotou vonící kinosály nabídnou všem filmovým fanouškům nejnovější projekční a zvukové technologie, vynikající obraz, úžasný zvuk, obří plátna a pohodlná sedadla.

Slavnostní otevření nejen multikina Premiere Cinemas Teplice, ale i obchodního centra Galerie Teplice proběhne 14. března 2014 a v obdobném duchu se ponese i celý nadcházející víkend. Pátečním programem budou provázet VIP moderátorky Iva Kubelková a Gábina Partyšová.

(Foto zdroj: facebook.com/Premiere.Cinemas.Teplice)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací