Zakousněte se do soutěže s filmem Vampire Academy

[singlepic id=62 w=120 h=120 float=left]Ponořte se do knihy spisovatelky Richelle Mead.

Upíří tesáky jsou stále v kurzu. V kinech totiž právě teď může zhlédnout nejnovější dobrodružství nejen sexy studentek Vampire Academy. Film se opírá o první díl úspěšné knižní série spisovatelky Richelle Mead. A nejen o tuto poutavou knihu, ale i o sérii odznáčků si můžete zahrát v naší nejnovější soutěži. Ceny do hry věnovala distribuční společnost Hollywood Classic Entertainment.

Jeden šťastný výherce získá:

  • – knihu Vampýrská akademie
  • – sérii odznáčků s motivem filmu

[singlepic id=7313 w=320 h=240 float=center]

Soutěžní otázka zní:

Která známá herečka ztvárnila ředitelku Elenu Kirovou ve filmu Vampire Academy?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 10. 3. do 16. 3. 2014. Pokud si nevíte rady, prozkoumejte naše Krvežíznivé preview Vampire Academy.

Soutěžní formulář:

[Soutěž byla ukončena]

[singlepic id=6857 w=200 h=200 float=right]Synopse filmu Vampire Academy:

Rose Hathawayová je dhampýrka, napůl člověk a napůl vampýr. Dhampýři jsou zároveň strážci Morojů, což jsou klidní a smrtelní vampýři, kteří žijí diskrétně v našem světě. Posláním dhampýrů je chránit Moroje před krvežíznivými vampýry – Strigoji. Dhampýrka Rose se svojí kamarádkou, morojskou princeznou Lissou, prožívají různá dobrodružství. Zkoušejí sílu jejich přátelství, trpí a ztrácí milované lidi. Tenhle film vypráví jejich příběh… Morojská princezna Lissa a její nejlepší kamarádka Rose uprchly ve smrtelném strachu z vampýrské akademie, ale po dvou letech byly vypátrány tajemnými strážci a odvlečeny zpět. Znovu se tak ocitají v obrovském nebezpečí, protože na akademii se mohou pohybovat nebezpeční Strigojové. Ti chtějí Lissu zničit, protože jako jediná dcera urozeného morojského rodu je překážkou jejich plánu na ovládnutí světa vampýrů. Naštěstí je tady ale dhampýrka Rose, v jejichž žilách se smísila krev vampýrů a lidí, takže dokáže zlým Strigojům lépe čelit. V tajemném a ponurém světě akademie ale nebude snadné odolat všem nástrahám a zradám: Lissa bude muset opatrněji využívat svých nadpřirozených schopností, aby nepadla do strigojské pasti, a Rose se musí vzdát velké lásky, aby mohla kamarádku ochránit a za žádných okolností ji nezklamat. Jediné, nač se totiž mohou obě spolehnout, je jejich vzájemné pouto, jejich přátelství…

Režie: Mark Waters

Hrají: Olga Kurylenko, Claire Foy, Zoey Deutch, Sarah Hyland, Sami Gayle, Gabriel Byrne, Leila Wong, Joely Richardson, Cameron Monaghan, Lucy Fry, Danila Kozlovsky, Ashley Charles, Dominic Sherwood, Will Tudor, Ben Peel, Dominique Tipper, Charlotte Rickard, Elizabeth Conboy, Bruce Chong, James Ayling, Mai Arwas, Bronté Norman-Terrell, Chris Mason, Edward Holcroft, Nick Gillard, Harry Bradshaw, Nathan Shaw, Mark Lewis, Jackson Bews, Peter Svatik, Ryan Prescott, Chooye Bay, Rory Fleck-Byrne, Shelley Longworth

Premiera v ČR: 26. 3. 2014 (H.C.E.)

Pravidla soutěže o ceny s filmem Vampire Academy:

1. Soutěž probíhá v období od 10. 3. 2014 do 16. 3. 2014 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosován 1 výherce. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost Hollywood Classic Entertainment.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 10. 3. 2014

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací