Film Need for Speed se do českých kin přiřítil pekelnou rychlostí

[singlepic id=7329 w=150 h=150 float=left]Spanilá jízda ulicemi Prahy, celebrity na sedadlech luxusních aut i hraní hry na plátně o rozloze 60 metrů čtverečních provázelo uvedení snímku Need for Speed u nás.

Všichni fanoušci počítačových her a rychlých automobilů jistě netrpělivě vyhlíželi 13. březen. V tento den totiž do kin rychlostí blesku vtrhl film Need for Speed. Na obrovských plátnech tak můžeme obdivovat španělské GTA Spano s výkonem 900 koňských sil, Lamborghini Sesto Elemento, Ford Mustang Shelby GT500, Bugatti Veyron SS s neuvěřitelnou maximální rychlostí 429 km/h, švédský Koenigsegg Agera R, McLaren P1, Saleen S7 nebo klasický Gran Torino.

Snímek s takto unikátním obsazením se nespokojil s jen tak obyčejnou slavnostní premiérou. V úterý 11. března 2014 přibližně v 15:00 vyrazila z Advantage cars Vysočany směr OC Nový Smíchov kolona luxusních aut, která si vychutnala velkolepou a hlasitou jízdu Prahou.

V podzemním parkovišti obchodního centra pak mohli všichni zájemci obdivovat krasavce jako je například Lamborghini Aventador, Lamborghini Gallardo, Ferrari FF, Ferrari California, Porsche Carrera 4s, Dodge Viper, Ford Mustang GT500 či Nissan GTR. Tyto naleštěné skvosty tu ovšem jen tak nečinně nestály, ale přivezly na červený koberec i pěknou řádku celebrit, které se vzápětí vydaly na projekci do 4DX sálu. Touze povozit se neodolali Vlasta Korec, Lukáš Langmajer, František Soukup, Miroslav Nosek, Štěpánka Duchková, Libuška Vojtková nebo modelky Tereza Zimová a Iveta Vítová. Agáta Hanychová-Prachařová byla na akci pracovně, stejně jako Tomáš Kraus. Ovšem každý, kdo by se nechal unést atmosférou a šlápl na plyn více, než je dovoleno, mohl být bez milosti zatčen některou ze sexy policistek.

Jak to v garážích Nového Smíchova zahalených dýmem od kvílících pneumatik vypadalo, naleznete v bohaté fotogalerii na našem FB profilu.

Promo akce provázející uvedení filmu Need for Speed v našich kinech nebyly zaměřeny pouze na VIP osobnosti, ale užil si je opravdu každý. Ve čtvrtek 13. března 2014 mohli všichni pařmeni ukázat, co v nich je. Zahrát si (jak jinak než) Need for Speed na plátně o rozloze 60 metrů čtverečních se nenaskytne každý den. Sál č. 9 multikina Cinema City Nový Smíchov se tak stal na čtyři hodiny útočištěm nadšených hráčů. A nejezdilo se jen tak naprázdno. Tři nejrychlejší získali kromě parádního zážitku i lákavé ceny s motivem filmu či elektronický kód ke hře Need for Speed Rivals.

[singlepic id=7328 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7326 w=200 h=300 float=center]

[singlepic id=7327 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7322 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7323 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7324 w=200 h=200 float=center]

Supersporty na premiéře filmu Need for Speed v Praze:

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací