Finální trailer The Amazing Spider-Man 2

[singlepic id=4892 w=150 h=150 float=left]“Chtěl jsi být hrdinou. Nyní za to musíš zaplatit!“
 
 

Přátelství s Harry Osbernem (Dane DeHaan) si Peteru Parkerovi alias Spider-Manovi (Andrew Garfield) nikdy nevyplatí. V posledním traileru na The Amazing Spider-Man 2 se můžete pokochat detailními okamžiky ze souboje Pavoučího muže s Green Goblinem. Větší záběr také máme na obrněnou verzi Nosorožce (Paul Giamatti).  Nejvíc oslňuje pochopitelně Electro (Jamie Foxx). Když zrovna nebojuje s padouchy, snaží se Peter žít normální život s přítelkyní Gwen Stacy (Emma Stone) a pátrá po informacích o svém zmizelém otci Richardovi (Campbell Scott). Protivníci a stará tajemství jsou tak či onak spojeni s OsCorpem, firmou umírajícího Normana Osborna (Chris Cooper). Podaří se superhrdinovi a jeho přítelkyni vyváznout ve zdraví?

Ve filmu budou dále hrát Martin Sheen, B.J. Novak,Embeth Davidtz, Chris Zylka, Denis Leary, Marton Csokas, Colm Feore, Felicity Jones nebo Sally Field.

 

Premiéra je naplánovaná na 24. dubna 2014.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací