10 pravidel jak sbalit holku slavnostně vstoupilo do kin

[singlepic id=7412 w=150 h=150 float=left]Premiéra komedie Karla Janáka byla stejně zábavná jako film.

Máte rádi české komedie? Chcete se v kině bavit a přitom nechat balíček papírových kapesníků doma? 10 pravidel jak sbalit holku vám tento zážitek umožní, protože netrpí rozpolcenou osobností, jako spousta obdobných českých počinů.

Student Marek (Matouš Ruml), hlavní aktér snímku je roztomilý obyčejný kluk se sklonem k nehodám. I sebelepší plán, který jeho otec (Miroslav Donutil) a kamarádi (Jan Dolanský, Tereza Nvotová, Petr Buchta) vymyslí, nedopadne tak, jak by si bývali přáli. Jeho vyvolená dívka (Kristína Svarinská) mu tak neustále uniká mezi prsty.

Karel Janák už nejednou ukázal (Snowboarďáci, Rafťáci), že umí rozesmát celý kinosál a tentokrát se mu to povedlo znovu (recenze). A jak se dalo čekat, i slavnostní premiéra 10 pravidel, která se konala v multikině CineStar Anděl, se neobešla bez snahy rozesmát všechny přítomné. Do každého kinosálu zavítali nejen herci ve složení Matouš Ruml, Jan Dolanský, Jakub Prachař, Miroslav Donutil, Tereza Nvotová, Petr Buchta a Kristína Svarinská, ale i bohatá tvůrčí delegace, kterou nemáme na plátně možnost spatřit. To nejlepší ovšem na všechny přítomné čekalo hned vzápětí. Karel Janák s Matoušem Rumlem ochotně předváděli osvětovou scénku, jak ochránit dívky před nechtěnými nálety mužů. Krásnými figurantkami se staly nejen dobrovolnice z publika, ale i Tereza Nvotová či Jakub Prachař. Obsáhlou fotogalerii z akce naleznete na našem FB profilu.

Po zhlédnutí snímku vás bezesporu budou na jazyku svrbět otázky, jestli by se i Matouš Ruml vydal na takto krkolomnou cestu za láskou, stejně jako jeho postava Marek nebo zda někdy tyto pravidla dokonce sám potřeboval. Nebojte, my jsme se ho na to zeptali za vás. A co nám odpověděl?

[singlepic id=7413 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7414 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7415 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7416 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7417 w=200 h=200 float=left]Červený koberec: Kdybyste se ocitl v kůži Marka, vydal byste se cestou deseti pravidel?

Matouš Ruml: Kdybych byl tak zoufalý, že bych nemohl najít holku a vlastně bych do toho byl i trošku natlačený, tak bych ji samozřejmě nechtěl. Marek jako taky nechtěl, ale neviděl jinou šanci. Tak o tu svoji holku stál, že ji nechtěl ztratit, že do toho šel. Já si myslím, že bych možná do toho taky šel, ale zabrzdil bych to dřív, než u toho devátého nebo desátého pravidla. Určitě bych nedošel ke všem těm pravidlům.

Červený koberec: A vy osobně, třeba když jste ještě studoval, potřeboval jste někdy pravidla?

Matouš Ruml: Ne. Já jsem svoji ženu potkal již na škole. Já jsem nikdy nebyl takový typ člověka jako je Filip v tom filmu (Jakub Prachař pozn. redakce) abych si dělal databázi holek. To ne.  A nikdy jsem nebalil holky jako vyloženě na nic, že bych si říkal, tohle funguje a tohle ne. Takhle jsem to nikdy neměl. Vždycky jsem se musel zamilovat a pak už to nějak přišlo samo.

Dámy, pokud byste chtěly usměvavého Matouše vidět i v jiném snímku, máme pro vás dobrou zprávu. Herec nezahálí a právě se chystá na natáčení pohádky Princezna a písař.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací