PlayStation Noc reklamožroutů 2014 proběhne již za pár dnů

[singlepic id=7436 w=200 h=200 float=left]Pět hodin dlouhá reklamní přestávka vás nenechá vydechnout.
 
 
 
Jsou tací, kteří jakmile v televizi naběhnou reklamy, urychleně sahají po ovladači a přepínají na jiný kanál. U reklam je to stejné jako u filmů, některé jsou povedené, na jiné se nedá koukat a několik málo vyvolených jsou naprosté pecky, které téměř zlidoví. Například, dokážete si představit Vánoce bez: „Já nemusím. Já už ho vidím!“?

PlayStation Noc reklamožroutů 2014, která se uskuteční postupně v Praze, Brně a Olomouci nám přináší to nejlepší, co se na poli reklam urodilo. Těšit se můžeme na napětí, drama, poezii, erotiku, VIP obsazení a hlavně nezměrnou dávku humoru.

Reklamní show ovšem nebude jen plná zajímavých spotů z 50 zemí světa, ale nabídne i bohatý doprovodný program. Budete-li se cítit přesezení a budete potřebovat protáhnout ztuhlé končetiny, můžete se vydat na barmanskou show či prozkoumat stánky partnerů akce nabízejících své produkty.
 
Co: PlayStation Noc reklamožroutů 2014

Kdy a kde:

26. března 2014 Praha – Premiere Cinemas Park Hostivař
2. dubna 2014 Brno – Univerzitní kino Scala
9. dubna 2014 Olomouc – Premiere Cinemas Galerie Šantovka

 
Podrobnost: reklamožrouti.cz
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací