Yves Saint Laurent přilákal do kina Lucerna spoustu krásek

[singlepic id=7389 w=150 h=150 float=left]Módní guru YSL míří do českých kin.

Geniální návrhář Yves Saint Laurent bezesporu patří k legendám ve světě módy. Jeho dílo ovlivnilo a inspirovalo mnohé. A nemyslím tím pouze jiné návrháře, ale i další umělce. Jedním z nich je i režisér Jalil Lespert, jehož film Yves Saint Laurent je od 27. března 2014 k vidění v českých kinech. Životopisné drama nám umožní nahlédnout do soukromí nesmírně talentovaného, ale i nevyrovnaného muže.

Slavnostní premiéra snímku se konala den před oficiální premiérou v pražském kině Lucerna a tři charakteristická písmenka YSL přilákala na projekci spoustu krásek s doprovodem i bez. Mezi nepřehlédnutelné hvězdy patřila Simona Krainová s partnerem Karlem Vágnerem. Blondýnka ochotně pózovala jak před filmovým plakátem, tak na kapotě nablýskaného automobilu. Chybět nemohla ani modelka Eliška Bučková a Petra Faltýnová, dcera Jitky Asterové Anička Linhartová či oblíbená moderátorka StarDance Tereza Kostková.

V kavárně Lucerna se před začátkem promítání nejen popíjelo šampaňské, ale čichalo se i k omamným parfémům (jak jinak než) Yves Saint Laurent. Kadeřníci předváděli svoje umění a nechyběl ani stánek s dekorativní kosmetikou. Jak se hosté na premiéru oblékli a jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem FB profilu.

[singlepic id=7499 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7500 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7501 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7502 w=200 h=200 float=center]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací