Bouřlivá soutěž s filmem Noe o nadpozemské ceny

[singlepic id=62 w=120 h=120 float=left]Vyhrajte s Noem některý ze tří skvostných balíčků.

 

Příběh o legendární potopě, která očistila Zemi od všeho hříšného, bezesporu každý zná. Od 27. března 2014 můžete v kině zhlédnout nový snímek Noe, ve kterém nám režisér Darren Aronofsky představuje svoji vizi, jak se to tehdy mohlo stát. Ve spolupráci s distribuční společností CinemArt a. s. vám přinášíme soutěž o doslova božské ceny. Každý ze tří výherců získá poutavý komiks Noe: Trest za krutost a luxusní kožený blok a dřevěné pero s motivem filmu.

Každý ze tří výherců získá:

  • komiks Noe: Trest za krutost
  • kožený blok s motivem filmu
  • dřevěné peru s pouzdrem s motivem filmu

[singlepic id=7505 w=320 h=240 float=center]

Soutěžní otázka zní:

Režisér Aronofsky vyhrál ve třinácti letech recitační soutěž s vlastní básní, na jaké téma to bylo?

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 27. 3. do 2. 4. 2014. Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku s filmem Noe.

Soutěžní formulář:

[Soutez ukoncena]

[singlepic id=6786 w=200 h=200 float=right]Synopse filmu Noe:

Konec světa právě začíná

Svět už zachránila řada hrdinů, ale on byl první. Noe. Režisér Darren Aronofsky, tvůrce Černé labutě a dalších výjimečných filmů stvořil výpravné katastrofické drama, které vám odvypráví jednu z nejstarších legend lidstva tak, jak jste ji asi ještě neslyšeli. „Ten příběh vypráví o konci světa a o druhé nejslavnější lodi v historii, hned po Titaniku, proto nechápu, že ho ještě nikdo nenatočil jako klasický celovečerní film,“ říká režisér Aronofsky, který je Noem posedlý, protože už jako třináctiletý vyhrál prestižní recitační soutěž s vlastní básničkou na téma „Potopa světa viděná Noemovýma očima“. Zneklidňující vidina smrtící záplavy pronásleduje Noema (Russell Crowe) ve snách čím dál častěji. Tu i další podivná znamení mu pomůže rozluštit moudrý Metuzalém (Anthony Hopkins). Země se ocitla na kraji propasti, kam ji zavlekla lidská rasa. Nejvyšší se rozhodl pro kompletní restart v podobě gigantické potopy a pro obnovu člověčího druhu si vybral právě Noema a jeho početnou rodinu. A protože Noe ví, že zkáza přijde s vodou, začne stavět archu, obří loď, na níž by se on i jeho rodina zachránili. Během stavby se musí potýkat nejen s nedostatkem času, vlastními pochybami, obavami svých blízkých, ale i s otevřenou nenávistí soukmenovců v čele s krutým potomkem slavného bratrovraha Kaina (Ray Winstone). Kromě toho musí na plavbu přizvat i zástupce všech živočišných druhů, aby život na „nové“ Zemi mohl být úplný. Největší katastrofa v dějinách planety v tu chvíli může začít. Režisér Aronofsky varuje, že Noe v jeho podání nebude klasická biblická adaptace, jakou jsme zvyklí vídat na Vánoce či Velikonoce v televizi, ale plnokrevné dobrodružné katastrofické drama s nejednoznačným hrdinou, kterému Russell Crowe dodá patřičnou razanci. Ten si ve filmu navíc zopakuje manželství s Jennifer Connelly. V Čisté duši z toho soužití vzešly čtyři Oscaři…

Režie: Darren Aronofsky

Hrají: Kevin Durand, Anthony Hopkins, Russell Crowe, Emma Watson, Logan Lerman, Marton Csokas, Dakota Goyo, Ray Winstone, Mark Margolis, Jennifer Connelly, Frank Langella, Nick Nolte, Sami Gayle, Madison Davenport, Douglas Booth, Finn Wittrock, Leo McHugh Carroll, Gavin Casalegno, Nolan Gross, Skylar Burke, Ariane Rinehart, Adam Griffith, Don Harvey, Barry Sloane, Arnoddur Magnus Danks, Vera Fried, Thor Kjartansson, Gregg Bello

Premiera v ČR: 27. 3. 2014 (CinemArt)

Pravidla soutěže o ceny s filmem Noe:

1. Soutěž probíhá v období od 27. 3. 2014 do 2. 4. 2014 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost CinemArt a. s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 27. 3. 2014

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací