Chcete se zorientovat V labyrintu zpravodajských služeb?

[singlepic id=7565 w=150 h=150 float=left]Knihu Jiřího Růžka pokřtil Jan Schneider a Miloslav Švarc.

Palác knih Luxor na Václavském náměstí se stal svědkem dalšího slavnostního křtu. Bývalý ředitel BIS (Bezpečnostní informační služba) pan Jiří Růžek se inspiroval starými kronikáři a přináší nám knihu V labyrintu zpravodajských služeb, která mapuje nejen to, co prožil po roce 1989, ale i jeho poznatky z práce v BIS. Na stránkách historické publikace nalezneme popis zážitků a situací, kterých se autor osobně účastnil a vyprávění očitých svědků. Autenticita textu je tudíž opravdu špičková.

Jiří Růžek si na představení svého díla netrpělivým čtenářům vzal posilu. Pomocnou ruku mu poskytl jeho bývalý spolupracovník, nyní novinář Jan Schneider a vydavatel knihy Miloslav Švarc z nakladatelství Šulc-Švarc. Po přiťuknutí šampaňským si všichni zájemci mohli nechat čerstvě vytisknutou knihu podepsat či prohodit s přítomnými hosty několik slov. Fotogalerii z akce naleznete na našem FB profilu.

 

[singlepic id=7566 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7568 w=200 h=200 float=center]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací