Bony a klid hlásí návrat po 27 letech

[singlepic id=7656 w=200 h=200 float=left]Co si o volném pokračování „vekslácké balady“ myslí režisér a herci?

 
 
 

Pamatujete si na Martina (Jan Potměšil), který ve filmu z konce osmdesátých let vtrhl do Prahy s úmyslem dopadnout partu podvodníků, která ho ošidila při obchodní transakci? Honba za spravedlností ovšem nedopadla tak, jak si myslel, protože se nechal zlákat penězi a sexy blondýnkou v tričku.  Od premiéry snímku Bony a klid uplynulo už 27 let, ale všichni dobří veksláci o sobě dávají znovu vědět ve volném pokračování úspěšného hitu.

Režisér Vít Olmer dal dohromady starou partu, přibral mladou posilu a opět nám odkrývá stinná zákoutí světa, kde jsou podvody s dotacemi, úplatky, tunelování a krádeže rychlou a snadnou cestou k penězům. Bony a klid 2 vstupuje do českých kin 22. května 2014. Slavnostní premiéra krimi-komedie proběhne o dva dny dříve, tedy 20. května 2014 v TIPSPORT Aréně v Praze. Akce bude okořeněna přehlídkou luxusních aut, vystoupením živé kapely před halou a dalšími překvapeními. Lístky jsou k dostání v předprodeji v síti Ticket Art a Ticket Portal. Hlavně si doma nenechte občanský průkaz, protože příslušníci Veřejné bezpečnosti jsou nesmlouvaví.

Při příležitosti uvedení snímku Bony a klid 2 do kin, jsme pro vás vyzpovídali nejen samotného režiséra Víta Olmera, ale i herecké hvězdy (Roman Skamene, Jan Potměšil, Jakub Prachař a Gabriela Kratochvílová). Pokud chcete vědět, co si myslí o tehdejším totalitním režimu, s jakou největší překážkou se museli při natáčení vypořádat či zda a co si za bony koupili, začtěte se do jednotlivých rozhovorů, které vám budeme postupně přinášet.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací