Teaser plakáty Želvy Ninja / Teenage Mutant Ninja Turtles

[singlepic id=7510 w=150 h=150 float=left]Tihle ninjové jsou úplní umělci!
 
 
 
Začalo to jako parodie na Daredevila a skončilo to jako… jedna z nejpodivnějších komiksových a televizních franšíz. Už brzy zjistíme, jak vypadají páté filmové Želvy Ninja, jež pro nás přichystal režisér Jonathan Liebesman (Světová invaze, Hněv Titánů). New York bude v jeho příběhu drásán zločineckými nájezdy japonské ďábelské organizace – klanu Foot. Televizní reportérka April O´Neil (Megan Fox) je pochopitelně v šoku, když narazí na spasitele města – čtyři zmutované želví bratry.  Leonardo (Pete Ploszek / Johnny Knoxville), Rafael (Alan Ritchson), Michelangelo (Noel Fisher) a Donatello (Jeremy Howard) pod vedením svého krysího mistra Třísky (Danny Woodburn / Tony Shalhoub) musejí soupeřit se záškodníky Footu, ale na scénu přibývají další muži a ženy s nejasnými záměry, především bojovnice Karai (Minae Noji) a šílený vědec Dr. Baxter Stockman (K. Todd Freeman). A co Erich Sachs (William Fichtner)? Je snad on tajemným Trhačem, hlavou klanu? Nebo se snad mozek operace nachází někde úplně jinde? Lepší přehled si o postavách uděláte pomocí krátkého traileru.

Předchozí filmová série byla založena především na komiksech, tento snímek však silně čerpá i z populárního animovaného seriálu. Setkáme se tak se ctižádostivým kameramanem Vernonem „Vernem“ Fenwickem (Will Arnett). Aprilinu spolubydlící, dost možná Irmu Langinstein, bude představovat Abby Elliott. Z reportérčina šéfa Burna Thompsona se stala žena Bernardette Thompson (Whoopi Goldberg).

V českých kinech se s novým zpracováním známých postav setkáme 21. srpna 2014.

 

Želvy ukazují své pravé barvy a promlouvají za ně jejich zbraně:

[singlepic id=7662 w=400 h=680 float=center]

[singlepic id=7663 w=400 h=680 float=center]

[singlepic id=7664 w=400 h=680 float=center]

[singlepic id=7665 w=400 h=680 float=center]

(Zdroj: totalfilm.com)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací