Slavnostní křest knihy Jiřího Kajínka Můj život bez mříží

[singlepic id=7728 w=150 h=150 float=left]Jiří Kajínek mluví otevřeně o svém životě.

„Milí čtenáři, kniha, kterou se právě chystáte číst, je první knihou o mně, jejímž autorem jsem já sám. Dosud byla o Jiřím Kajínkovi napsána spousta nesmyslů, lží a polopravd. A tak nastal čas, abyste se poprvé dověděli, jaký jsem doopravdy. Přeji vám příjemné čtení a zajímavé poznání“, přesně těmito slovy představuje knihu Můj život bez mříží její autor, Jiří Kajínek.

Na stránkách unikátní publikace, kterou na pulty knihkupectví přináší nakladatelství Fragment, naleznete první osobní zpověď Jiřího Kajínka od narození po případ, za který byl odsouzen k doživotí. Jak již název napovídá, skutečně se jedná o jeho život bez mříží. Dozvíte se tak mnoho o jeho svobodném já. Věděli jste například, že chtěl studovat práva nebo že rád vaří? Dokonce se podělí i o několik oblíbených receptů či rad, jak se udržet v kondici.

Slavnostní křest Můj život bez mříží proběhl v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí tak trochu netradičně. Chyběl totiž autor, který se z pochopitelných a veřejně známých důvodů nemohl dostavit. O to více hostů přišlo vyprovodit knihu na její cestu k dychtivým čtenářům. Svou přítomností akci poctili odpovědní redaktoři Jan Eisler a Romana Homonická, Ing. Petr Jákl st., bývalý náměstek ministra spravedlnosti JUDr. Daniel Volák, zástupce generálního ředitele vězeňské služby rada plk. Mgr. Robert Káčer a bývalý kaplan věznice Mírov Jan Loder. Křtu přihlížela i Miluše Kajínková, sestra Jiřího Kajínka. Kmotrem se nestal nikdo jiný než František Ringo Čech, obdivovatel autora. Fotogalerii z akce naleznete na našem FB profilu.

Moderní doba si žádá i moderní přístup k literatuře. Vedle tištěných knih a e-knih jsou stále populárnější audioknihy. Poslední jmenované verze se v brzké době dočká i Můj život bez mříží, kterou bude osobně předčítat Jiří Kajínek.

[singlepic id=7729 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7730 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7731 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7732 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7733 w=200 h=200 float=center]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací