Jak se točí Modelky s.r.o.?

[singlepic id=7799 w=150 h=150 float=left]Barrandovské ateliéry, klinika estetické medicíny a prodejna obuvi, tam všude se natáčely Modelky s.r.o.

 

Dvě bývalé modelky, dvě sokyně v soutěži Miss Československo (Regina Rázlová, Evelyna Steimarová) a dvě modelingové agentury mezi sebou bojují o to, aby byly nejlepší. Jak se zdá, cenné prvenství jim může zajistit nová krev, krásná, blonďatá a neokoukaná Martina (Nicola Votavová). Jak tento nevraživý souboj dopadne, se dozvíme ve snímku Modelky s.r.o., který by do českých kin měl dorazit na podzim tohoto roku. Na režisérské dvojkřeslo usedli David Laňka a Tomáš Magnusek, jejichž cílem je natočit bláznivou komedii s podtitulem s rozumem omezeným.

Film o modelkách se samozřejmě neobejde bez zkušených modelek, které se ovšem nebojí udělat legraci samy ze sebe. Trio blonďatých div s jasným názorem na muže a jejich kvality si střihly Tereza Jemelíková, Nikol Moravcová a Eva Perkausová. Tento trojlístek jsme zastihli na natáčení v ateliérech na Barrandově, kde jim to v pekelně odvážných šatičkách opravdu moc slušelo. Mladinká Nicola Votavová proto nepodceňuje přípravu a s filmovým štábem zavítala na kliniku estetické medicíny Petra Clinic a na nákupy do Dapi.

Svět modelingu se neobejde ani bez mužů. Módní návrhář a stylista Marko Lopatič poradí před kamerou i v zákulisí, jak se správně obléknout. Herec Martin Písařík má pro strach uděláno, protože s úsměvem na rtech navštívil dětské studio „Ty Vago“. Jiří Štěpnička se během natáčení musel potýkat s jinými nástrahami. Zapálit si cigaretu v nepříznivém počasí není vůbec nic jednoduchého. Vše naštěstí dopadlo dobře a my jsme se tak mohli opět přesunout do zázemí Barrandovských studií a sledovat při práci moderátora Aleše Cibulku, který v Modelkách hraje sám sebe.

Předposlední natáčecí den mají Modelky s.r.o. úspěšně za sebou. Pokud jste zvědaví, jak to na place vypadalo, a chcete si prohlédnout, co vás v kinech čeká, nakoukněte do bohaté galerie na našem FB profilu.

[singlepic id=7831 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7832 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7833 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7834 w=200 h=200 float=center]

[singlepic id=7835 w=200 h=200 float=center]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací