Záměna / The Switch – recenze

Asi jsem hypochondr.
 
 
Jennifer Aniston nám servíruje další dávku romantiky ve filmu Záměna. Jak název napovídá, něco nebo někdo bude vyměněn. V našem případě se jedná o genetický materiál. Kassie Larson (Jennifer Aniston) zvoní biologické hodiny na poplach a tak se rozhodne na nic nečekat a sehnat dárce spermatu. Vybere si „mužného Vikinga“, se kterým má na oplodňovacím večírku počít svého prvorozeného. Pokud měl Patrick Wilson představovat dokonalého muže, aspoň co se týče tělesné stránky, tak se podle mě volba moc nepovedla. Jakým směrem se bude film dále ubírat, si asi umí každý představit. Pravý otec nic netuší, a když konečně po letech poprvé svého syna uvidí, nebude se stačit divit. Kdo tím otcem je, prozrazovat rozhodně nebudu. Když je se svým potomkem na plátně, je to koncert. Malý Sebastian v podání Thomase Robinsona je ten správný rozumbrada.

Je škoda, že např. herec Jeff Goldblum dostal tak málo prostoru. Zato švihlá Debbie (Juliette Lewis) mi chvílemi už lezla na nervy. Již zmiňovaný Patrik Wilson se brzy objeví v kinech s další komedií. Čeká nás Hezké vstávání. No uvidíme. Pamatovat si ho můžete třeba ze Strážců či Fantoma opery.  Další muž Záměny je Wally Mars (Jason Bateman), nejlepší kamarád budoucí maminky Kasiie. Přemýšlivý, zádumčivý a vždy po ruce. I tohoto hrdinu jsme mohli již párkrát v kině vidět. Namátkou, poradce Hancocka či úředníček z Říše hraček.

Záměna je další z průměrných romantických komedií. Jednou se podíváte a dost. Chvílemi pobaví, hlavně když je na scéně otec se Sebastianem. Aniston hraje jako vždycky. Nemohu říci, jestli tento film rozhodně musíte v kině vidět, či naopak poradit: „Nikam nechoďte“. Záleží na Vás. Pokud patříte mezi vyznavače tohoto žánru, asi se Vám líbit bude. Běžné zápletce s „nečekaným“ závěrem bude určitě slušet nosič DVD či Blu-ray.
 

Pořádání tematických večírků je momentálně v kurzu.


 

Takto podle Kassie Larson vypadá dokonalý muž.


 

Jablko nepadá daleko od stromu.


 

50%

Záměna / The Switch

Záměna je další z průměrných romantických komedií. Jednou se podíváte a dost. Chvílemi pobaví, hlavně když je na scéně otec se Sebastianem. Aniston hraje jako vždycky. Nemohu říci, jestli tento film rozhodně musíte v kině vidět, či naopak poradit: "Nikam nechoďte". Záleží na Vás. Pokud patříte mezi vyznavače tohoto žánru, asi se Vám líbit bude. Běžné zápletce s "nečekaným" závěrem bude určitě slušet nosič DVD či Blu-ray.

  • Hodnocení

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací