Pondělní předpremiéra filmu Divergence v Premiere Cinemas

premiere_cinemas_logo_noveZhlédněte v Premiere Cinemas fenomén Divergence.
 
 
 
Svět v budoucnosti je rozdělen na pět frakcí. Ovšem hlavní hrdinka snímku Divergence Tris nezapadá do nastoleného řádu a tím se stává nežádoucí. Jak bude film přirovnávaný k populární sérii Hunger Games vypadat zjistíme v kinech 1. května 2014. Navštívíte-li v pondělí 28. dubna 2014 multikino Premiere Cinemas, můžete si film vychutnat v předpremiéře.

Co: Předpremiéra filmu Divergencedivergence_pc

Kdy: 28. dubna 2014

Kde: Premiere Cinemas (Celá ČR)

Podrobnosti: Premiere Cinemas
 


 

Oficiální synopse filmu Divergence:divergence_plakat
Ve světě budoucnosti jsou lidé rozděleni na pět frakcí podle svých dobrých vlastností. Každá vyznává jiné hodnoty, společně ale vytvářejí harmonický celek. Jenže hlavní hrdinka Tris do žádné škatulky nezapadá a test ukáže, že je divergentní – nebo-li má předpoklady a talent pro více frakcí. Systém okamžitě ukáže svou odvrácenou tvář a z Tris se stává lovná zvěř. Kdo se liší, znamená hrozbu. Hrozbu je třeba zlikvidovat.
Dobrodružná akční fantasy byla natočena podle úspěšného románu Veroniky Rothové Divergence, prvního dílu z celé trilogie Divergence, Rezistence, Aliance. Knihy vyšly s úspěchem i u nás.
Režie: Neil Burger
Hrají: Ray Stevenson, Miles Teller, Kate Winslet, Justine Wachsberger, Jai Courtney, Theo James, Ben Lloyd-Hughes, Ashley Judd, Zoë Kravitz, Ansel Elgort, Shailene Woodley, Tony Goldwyn, Maggie Q, Mekhi Phifer, Christian Madsen, Amy Newbold, Ben Lamb, Janet Ulrich Brooks, Clara Burger, Anthony Fleming, Ryan Carr, Alex Hashioka, Will Blagrove, Rotimi, Michael Gideon Sherry, Chris Hayes
Premiera v ČR: 1. 5. 2014 (Bontonfilm)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací