Pierre Richard se vydal na třídenní výlet do Prahy

pierre_richard_vpraze_obr_00Velký blondýn s černou botou se stal milovníkem vína.
 
 
 
Když někdo vysloví jméno Pierre Richard, bezesporu si vybavíme filmy jako Velký blondýn s černou botou, Hořčice mi stoupá do nosu, Hračka a spousta dalších titulů, kde jsme mohli vynikajícího francouzského herce spatřit. Ovšem Pierre Richard není pouze herec, ale i scénárista, režisér a vinař.pierre_richard_vpraze_obr_01

A právě poslední jmenovaná profese ho přivedla 23. dubna 2014 do Prahy. Jeho hlavním posláním bylo představit víno Petrus Ricardus všem, kdo rádi poválí na jazyku lahodný nápoj. Ovšem našel si i čas na pomoc a setkání s nadšenými fanoušky.

Herec se rozhodl podpořit nadaci Taťány Kuchařové Krása pomoci, jež se zaměřuje na podporu seniorů, prostřednictvím benefiční večeře, které se nejen osobně zúčastnil, ale proběhla na ní i aukce jeho vlastních vín. I když Richard letos v srpnu oslaví osmdesáte narozeniny, jeho elán a pozitivní energie, která z pierre_richard_vpraze_obr_02něho vyzařuje, by mu mohl kde kdo závidět. Ono také, kdo by se po boku Miss World neusmíval a nesršel dobrou náladou?

Druhý den, hned po pracovních povinnostech, se setkal v kině Lucerna s nadšenými fanoušky. Ti už hodinu před vypuknutím ohlášené autogramiády netrpělivě čekali ve frontě a těšili se na osobní setkání s charismatickým hercem. Podepisovaly se nejen lahve s jeho výtečným vínem, ale i plakáty, fotografie a knihy.

Pokud by vás napadla otázka, zda se Pierre Richard nechce přiblížit Gérardu Depardieu, který též propadl kouzlu vína, máme pro vás jednoznačnou odpověď. Richard se svěřil, že určitě kvalitou, ale ne kvantitou. Jste-li zvědaví, jak dnes slavný herec vypadá, podívejte do fotogalerie na našem FB profilu.

pierre_richard_vpraze_obr_03
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací