Minutový trailer k seriálu Star Wars Povstalci / Star Wars Rebels

star_wars_rebels_maly_nahled„Soustřeďte palbu na… Jediho.“
 
 
 
Dnešní svátek zasvěcený Star Wars by nebyl úplný bez připomínky chystaného animovaného seriálu Star Wars Povstalci, jehož pilotní film bude v létě odvysílán stanicí Disney Channel a regulérních epizod se dočkáme na podzim. Děj „Povstalců“ začíná čtrnáct let po událostech z Epizody III, tedy pět let před Epizodou IV. Galaktické impérium císaře Palpatina utiskuje bezpočet světů, mezi jinými i planetu Lothal, kde žije mladý zlodějíček a záškodník Ezra Bridger. Aniž by to věděl, je schopen používat duchovní energii Sílu, a oplývá tedy potenciálem rytíře Jedi. Jeho schopnosti se bude snažit rozvinout bývalý člen řádu Kanan Jarrus skrývající se před imperiální armádou. Ezru i Kanana čeká dlouhé putování na lodi Ghost, jejímiž dalšími členy posádky jsou twi´lecká pilotka Hera Syndulla, mandalorianská bojovnice/umělkyně Sabine, lasatský válečník Zeb Orellios a nevrlý droid Chopper.

Jejich společné úsilí povede až k založení slavné Povstalecké aliance. Budou však neustále pronásledováni Inkvizitorem, neúnavným lovcem Jediů.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací