Křest knihy Supermáma autorky Lucie Sunkové

krest_supermama_00Pozor, pozor, do všech knihkupectví přilétá Supermáma.

Pro každou holčičku i kluka je jejich maminka ta nejlepší na světě. Malý Kubík ovšem snil o tom, aby jeho máma byla přímo „Supermáma“ a to se mu jednoho dne splní. Spisovatelka a ilustrátorka Lucie Sunková ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta přináší všem dětem knížku, která je naprosto ideální pro malé čtenáře a jejich rodiče. Ve školce i na výletě s kamarády může nastat mnoho situací, kdy je potřeba zásah superhrdinky. Všechna napínavá dobrodružství naleznete na stránkách Supermámy popsána jednoduchým, ale čtivým jazykem.

Dětská kniha plná poutavých ilustrací byla slavnostně pokřtěna v kouzelném prostředí klubové kavárny Jedličkova ústavu a škol TA KAVÁRNA. Autorka Lucie Sanková si na pomoc přizvala kmotry herce a hudebníka Jana Maxiána a režisérku Marii Procházkovou. „Knížka Supermáma bourá bariéry. Zjistil jsem, že moje dcera chce letět balónem. Takže moje žena bude muset překonat strach z létání“, svěřil se Jan Maxián.

Samozřejmostí byla i přítomnost spousty usměvavých dětí, které se s chutí pustily do soutěže. Kluci i holky kreslily svoji představu Supermámy. Jak to v Ta Kavárně vypadalo a jak se dětem povedly jejich obrázky, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem FB profilu.

krest_supermama_01

krest_supermama_02

krest_supermama_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací