Zasoutěžte si o audioknihu Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

[singlepic id=62 w=150 h=150 float=left]Martin Stránský vás provede knihou z pera Jonase Jonassona.

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel uhranul bezpočet čtenářů po celém světe a ve čtvrtek 15. května 2014 se nás pokusí okouzlit i svojí filmovou podobou. Vydat se na dobrodružnou cestu s Allanem Karlssonem můžeme i prostřednictvím poutavé audioknihy. Předčítá Martin Stránský a my se tak můžeme těšit na nezapomenutelný zážitek. Zapojíte-li se do naší nejnovější soutěže, můžete vyhrát právě audioknihu Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel, kterou do hry věnoval server Audioteka.cz.

Šťastný výherce získá audioknihu Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel:

stolety_starik_soutez_audiokniha_big

  • – formát: audiokniha ke stažení ve formátu MP3
    – autor: Jonas Jonasson
    – interpret: Martin Stránský
    – délka: 12 hod. 43 min.
    – žánr: společenská próza

Soutěžní otázka zní:

V jakých letech se stala kniha Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel nejprodávanějším švédským románem?

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 15. 5. 2014 do 21. 5. 2014. Pokud si nevíte rady, začtěte se pozorně do informací na stránkách Audioteka.cz.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

stolety_starik_ktery_vylezl_z_okna_a_zmizel_plakatOficiální synopse filmu Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel:

„Věci jsou tak, jak jsou a budou tak, jak budou.“ To je motto svérázného pana Karlssona, jehož životní příběh je bez přehánění pozoruhodný.

Allanu Karlssonovi je 100 let. V domově důchodců, kde v tomto věku tráví svůj zbývající čas, pro něj chystají velkou narozeninovou oslavu. Ale vitální stařík ještě nechce zůstat v bačkorách v křesle. Má docela jiné plány. Rozhodne se pro útěk. Poté, co vyleze z okna, se vydává na úžasný a naprosto nepřed-vídatelný výlet…

Shodou náhod se mu do rukou dostane kufr plný peněz. Než se naděje, má v patách gang zločinců, sem tam se objeví nějaká mrtvola a mezi společníky, které na své cestě přibere do party, je i velmi neskladná slonice. Kromě toho po něm samozřejmě pátrá policejní sbor v čele s nepříliš schopným komisařem.

Pro kohokoliv jiného by to bylo životní dobrodružství, ale s podobnými věcmi už má Allan bohaté zkušenosti.

I když se nikdy nezajímal o politiku, byl nechtěně hlavním aktérem mnoha důležitých událostí 20. století. Bezděčně se podílel na vynálezu atomové bomby, stal se dobrým přítelem několika amerických prezidentů a mezi jeho další „známé“ se při jeho životní pouti zařadili i Stalin, Churchill, Mao Ce-tung nebo Kim Ir-sen.

Režie: Felix Herngren

Hrají: Georg Nikoloff, Robert Gustafsson, Iwar Wiklander, David Wiberg, Mia Skäringer, Alan Ford

Premiera v ČR: 15. 5. 2014 (Bioscop)

 


 

[singlepic id=5178 w=160 h=200 float=left]Audiotéka.cz nabízí audioknihy ke stažení do počítačů a chytrých mobilních telefonů. Je jedinou specializovanou službou svého druhu v České republice. Audiotéka vznikla v říjnu 2011 a od té doby má ve své nabídce přes 1800 titulů mluveného slova. V rámci Audiotéky si uživatel na stránkách http://audioteka.cz buduje vlastní sbírku audioknih tzv. Poličku, ke které může přistupovat jak z mobilního telefonu, tak tabletu nebo počítače.

[singlepic id=3241 w=90 h=200 float=right]Zakoupené audioknihy jsou ve formátu MP3 a uživatel si je může stahovat opakovaně, kolikrát bude chtít. Není tedy nutné myslet na zálohování. Mobilní aplikace i stažení do počítače lze bezplatně vyzkoušet prostřednictvím nabídky kapitol zdarma, které najdete u většiny audioknih.

Audiotéka.cz nabízí:

  • – 1900 audioknih ke stažení v celkové délce více než 5300 hodin mluveného slova.
  • – Možnost bez rizika vyzkoušet službu i konkrétní audioknihu díky ukázkám a kapitolám zdarma.
  • – Online platební metody a SMS platby.
  • – Poslech okamžitě po nákupu, žádné čekání.
  • – Aplikace pro mobilní telefony zdarma (iPhone, Android, Windows Phone 7).
  • – Moje Polička – zakoupené audioknihy dostupné vždy a odkudkoliv na serverech.
  • – Uživatel si buduje vlastní virtuální knihovnu, má možnost opakovaného stažení.

10 výhod audioknih podle Audioknihy.net:

  1. 1. Audioknihy šetří náš čas (jelikož se při nich můžeme oddávat nejrůznějším činnostem)
  2. 2. Audioknihy šetří naše oči (a tudíž chrání naše zdraví)
  3. 3. Audioknihy vylepšují naše vnímání, soustředění a pozornost
  4. 4. Audioknihy můžeme sdílet (můžeme je poslouchat s někým jiným zároveň)
  5. 5. Audioknihy se nám vejdou do kapsy (v mobilním telefonu v aplikaci Audiotéka)
  6. 6. Audioknihy nás vracejí do dětských let (kdy nám předčítali rodiče nebo kdy jsme si pouštěli gramofonové desky)
  7. 7. Audioknihy mohou poslouchat všichni (i nevidomí a negramotní)
  8. 8. Audioknihy můžeme poslouchat všude (v metru, v posteli, v autě, na zahradě, ve vlaku, v kuchyni či v posilovně…)
  9. 9. Audioknihy nám mohou přinést nový umělecký zážitek
  10. 10. Audioknihy jsou jediné knihy, které se čtou samy

Přidejte se k nám na:

Výherce obdrží poukaz na stažení audioknihy zdarma ve formátu MP3 z Audiotéka.cz na svou Poličku.


Pravidla soutěže o audioknihu Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel:

1. Soutěž probíhá v období od 15. 5. 2014 do 21. 5. 2014 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správné odpovědi na položenou otázku prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosován jeden výherce. Ten obdrží poukaz na stažení audioknihy zdarma ve formátu MP3 z nabídky Audiotéka.cz .

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude k dispozici ke stažení ve formátu MP3 ze serveru Audiotéka.cz, kterému bude předána e-mailová adresa výherce. Účastník soutěže toto bere na vědomí a akceptuje.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb, jiných osob ani cizích serverů a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou, při osobním převzetí nebo jiném způsobu doručení. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 15. 5. 2014

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací