Taťána Kuchařová si s námi popovídala o vínu a osobním setkání s Pierrem Richardem

Usměvavé blondýnce se splnil kucharova_obr_00sen.
 
 
 
Není to dlouho, kdy Prahu navštívil francouzský herec, komik, režisér a aktuálně i vinař Pierre Richard. Jen těžko by se hledal někdo, kdo by tohoto světoznámého umělce neznal. Jak jeho návštěva hlavního města České republiky vypadala, jsme vám přiblížili v článku Pierre Richard se vydal na třídenní výlet do Prahy. S legendou se ovšem nesetkali pouze fanoušci a milovníci vína, ale i překrásná Miss World Taťána Kuchařová. Jak setkání probíhalo, jak se spolu domlouvali a kterou českou větičku se Pierre naučil, nám prozradila v krátkém rozhovoru.


 
Červený koberec: Jaký je Váš nejoblíbenější film s Pierrem Richardem?

kucharova_obr_01Taťána Kuchařová: Roztržitý a Návrat velkého blondýna.

Červený koberec: Jaké to bylo se s ním osobně setkat, popovídat si s ním?

Taťána Kuchařová: Úžasné, úchvatné. Když jsem to volala babičce, že sedím na obědě s Pierrem Richardem, tak byla úplně nadšená. Já jsem totiž na starých francouzských komediích vyrostla. Jean-Paul Belmondo, Pierr Richard, Louis de Funès a podobně. Takže pro mě další splněný sen, že se mi podařilo ho poznat a že podpořil moji nadaci, moji vizi, moji myšlenku, kterou tady realizuji přes šest let. Jsem z toho až na měkko. Je to pro mě velká čest.

Červený koberec: Jak jste se spolu domlouvali? Anglicky, francouzsky… ?

kucharova_obr_02Taťána Kuchařová: Anglicko-francouzsko-italsky, tak různě.

Červený koberec: Takže umíte francouzsky i italsky?

Taťána Kuchařová: Špatně. Anglicky samozřejmě velmi dobře. Pierre tu má svou překladatelku, protože si na angličtinu moc netroufá. Tak jsme to tak nějak komolili, ale rozumíme si. Začnu větu a on ji dokončí ve francouzštině.

Červený koberec: Umí Pierre Richard nějakou větičku česky?

Taťána Kuchařová: Říkal mi: ‚Dobrou chuť.‘

Červený koberec: Dáte si raději dvojku bílého nebo červeného vína?

Taťána Kuchařová: Jak kdy? Záleží na ročním období, mém rozpoložení a pokrmu. Mám velmi ráda zvěřinu. V zimě dávám přednost červenému. A v létě rosé, miluji rosé. To se dá fakt úžasně popíjet celé dny… až celé dny. (smích) A bílé, mám ráda suché, ale ovocné, s ovocnou chutí. Víno je krásné. A mimochodem, víno prý udržuje Pierra v takové úžasné kondici. Vinařům se daří, vinaři mají dlouhý život. To je jeho secret.

kucharova_obr_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací