Předpremiéry filmu Na hraně zítřka v multikinech CineStar

na_hrane_zitrka_poster3T. Cruise a E. Blunt se ocitnou na plátnech multikina CineStar v předpremiéře.

Co byste dělali, kdybyste se v určité situaci ocitali znovu, znovu, znovu… Přesně to zažívá Tom Cruise v akčním sci-fi Na hraně zítřka. Film se v českých kinech začne promítat 5. června 2014. Pokud ale navštívíte multikino CineStar v pátek 30. nebo v sobotu 31. května 2014, můžete si vybrat některou ze 2D či 3D předpremiérových projekcí.

Co: Předpremiéra filmu Na hraně zítřka

Kdy: 30. a 31. května 2014

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

na_hrane_zitrka_cs

Synopse filmu Na hraně zítřka:na_hrane_zitrka_poster3

Příběh se odehrává v blízké budoucnosti. Mimikové, mimozemská rasa připomínající včelí kolonii, vytrvale útočí na Zemi, obracejí velká města v hromadu trosek a zanechávají za sebou miliony lidských obětí. Žádná armáda na světě se nevyrovná rychlosti, brutalitě a zdánlivé předvídavosti vyzbrojených mimických bojovníků a jejich velitelům s telepatickými schopnostmi. Nyní však armády celého světa spojily své síly a vzepjaly se k poslednímu útoku proti mimozemským hordám. Jsou si vědomi, že je to jejich poslední šance.

Režie: Doug Liman

Hrají: Tom Cruise, Emily Blunt, Jeremy Piven, Lara Pulver

Premiera v ČR: 5. 6. 2014 (Warner Bros)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací