Multikino Premiere Cinemas zve na předpremiéru filmu Na hraně zítřka

na_hrane_zitrka_poster3V Premiere Cinemas bude T. Cruise nakopávat zadek mimozemšťanů v předpremiéře.

Režisér Doug Liman natočil akční sci-fi z budoucnosti, kde Tom Cruise a Emily Blunt bojují bok po boku s mimozemskou invazí. Ale vždy tomu tak nebylo. Vše změnil až přímý kontakt Cruise s nepřítelem a následná časová smyčka, a následná časová smyčka, a následná časová smyčka… Film Na hraně zítřka vstoupí do českých kin ve čtvrtek 5. června 2014, ale v multikině Premiere Cinemas se bude v předpremiéře promítat již v pondělí 2. června 2014 od 19:00.

Co: Předpremiéra filmu Na hraně zítřka

Kdy: 2. června 2014

V kolik: 19:00

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Synopse filmu Na hraně zítřka:na_hrane_zitrka_poster3

Příběh se odehrává v blízké budoucnosti. Mimikové, mimozemská rasa připomínající včelí kolonii, vytrvale útočí na Zemi, obracejí velká města v hromadu trosek a zanechávají za sebou miliony lidských obětí. Žádná armáda na světě se nevyrovná rychlosti, brutalitě a zdánlivé předvídavosti vyzbrojených mimických bojovníků a jejich velitelům s telepatickými schopnostmi. Nyní však armády celého světa spojily své síly a vzepjaly se k poslednímu útoku proti mimozemským hordám. Jsou si vědomi, že je to jejich poslední šance.

Režie: Doug Liman

Hrají: Tom Cruise, Emily Blunt, Jeremy Piven, Lara Pulver

Premiera v ČR: 5. 6. 2014 (Warner Bros)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací