Soutěž o vstupenky na seznamovací večer v Cinema City

souteze_cerveny_koberec_bannerZajděte si do multikina Cinema City Slovanský dům na projekci filmu Všechny cesty vedou do hrobu a najděte si spřízněnou duši.

Patří k vašim koníčkům film a návštěvy kina? Jste právě sám/sama a toužíte se seznámit? Tak to je pro vás naprosto ideální středeční akce multikina Cinema City Slovanský dům v Praze pojmenovaná Večer pro všechny nezadané. Těšit se můžete nejen na možnost potkat toho/tu pravou, ale i na předpremiérovou projekci westernové komedie Všechny cesty vedou do hrobu a zajímavý doprovodný program. Pokud vás tento TIP na zajímavě prožitý večer zaujal, neváhejte a zapojte se do naší aktuální soutěže o 10 vstupenek právě na tuto akci.

Každý z deseti výherců získá jednu vstupenku na speciální akci Večer pro všechny nezadané s projekcí filmu Všechny cesty vedou do hrobu, která se uskuteční 4. června 2014 od 18:00 v multikině Cinema City Slovanský dům v Praze.

vecer_pro_nezadane_soutez_bl_vcvdh

Výherci budou kontaktováni 3. června 2014 nejpozději do 15:00 prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla.

Soutěžní otázka zní:

Kdy zemřel legendární milovník Giacomo Casanova?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 30. 5. do 3. 6. 2014 do 12:00. Pokud si nevíte rady, prozkoumejte článek věnovaný akci Večer pro všechny nezadané.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Oficiální synopse filmu Všechny cesty vedou do hrobu:vsechny_cesty_vedou_do_hrobu_poster_v3

Jak může normální člověk přežít na místě, kde Zubatá číhá doslova na každém kroku? A jak tam může přežít chronický posera s panickou hrůzou ze smrti? Stvořitel komediálního hitu Méďa, Seth MacFarlane protentokrát odhodil měkoučký plyš a v další pekelně zábavné jízdě vám naservíruje příběh, díky němuž poznáte pravý význam slovního spojení „ukrutná sranda“. Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí.

Režie: Seth MacFarlane
Hrají: Liam Neeson, Amanda Seyfried, Ewan McGregor, Giovanni Ribisi, John Michael Higgins, Neil Patrick Harris, Christopher Lloyd, Charlize Theron, Alex Borstein, Wes Studi, Seth MacFarlane, Ralph Garman, Sarah Silverman, Tatanka Means, Christopher Hagen, Matt Clark, Evan Jones, Aaron McPherson, Rex Linn, Brett Rickaby, John Aylward, Jay Patterson, Amick Byram, Dennis Haskins, Gilbert Gottfried, Mike Miller, Ardy Brent Carlson, Ivan Brutsche, Bob Jesser, Dylan Kenin, Jimmy Hart, Joe Berryman, Kevin Wiggins, Jackamoe Buzzell

Premiera v ČR: 12. 6. 2014 (CinemArt)

Pravidla soutěže o ceny s filmem Všechny cesty vedou do hrobu

1. Soutěž probíhá v období od 30. 5. 2014 do 3. 6. 2014 do 12:00 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 10 výherců. Výhry do soutěže věnovala PRagency – PRomotion, s.r.o..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 3. 6. 2014 do 15:00.

7. Výherce souhlasí s předáním osobních údajů společnosti PRagency – PRomotion, s.r.o..

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 30. 5. 2014

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací