Mažoretky zahájí křest DVD Vlk z Wall Street na Vltavě

vlk_z_wall_streetBarmanská show, DJ, plavba po řece…
 
 
Špičkový herecký výkon Leonarda DiCapria, dekadentní večírky, luxusní slečinky v bikinách a hromady peněz, to vše nabízí film Vlk z Wall Street, který vznikl na motivy života Jordana Belforta. Životopisná komedie nadchla nejen diváky po celém světě, ale i kritiky. Některé scény a hlášky jsou již dnes legendární. Film je právě teď k dostání v obchodech i e-shopech na DVD či Blu-ray disku.

Snímek, jako je Vlk z Wall Street se nespokojí s ničím obyčejným. Proto ani křest DVD nebude probíhat tradičně, ale doslova megalomansky, zkrátka ve stylu Jordana Belforta. Akce proběhne v pondělí 9. června 2014 od 18:00 na parníku Vltava, který kotví u Palackého náměstí. A těšit se můžeme na opravdu zvlčilou párty. Na palubu lodi vpochodují mažoretky, vzduchem budou lítat prachy, tanečnice budou svůdně vlnit boky a chybět nebude ani krásná holka oblečená v penězích. Večerem všechny přítomné provede Matěj Ruppert.

Vstup na akci je pro veřejnost zdarma. Párty tohoto formátu se neobejde ani bez stylového dresscode: business nebo plavky.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací