Zakázané uvolnění a beseda s režisérem Janem Hřebejkem v Premiere Cinemas

premiere_cinemas_bilacervenaSpeciální projekce Zakázané uvolnění s přítomností režiséra Jana Hřebejka v Premiere Cinemas Park Hostivař.

Režisér Jan Hřebejk opět zavítal do komediálních vod a my tak máme možnost v kinech vidět komedii Zakázané uvolnění. Veškerý děj se točí kolem tří žen – nevěsty Kláry (Zuzana Stavná), svědkyně ženicha Ivety (Hana Vagnerová) a barmanky Vladany (Jana Stryková). Fanoušci českých filmů si nesmí nechat ujít speciální projekci Zakázaného uvolnění v multikině Premiere Park Hostivař v Praze, která se uskuteční v pondělí 9. června v 19:00. Po skončení promítání se totiž můžete zapojit do besedy se samotným režisérem Janem Hřebejkem.

Co: Speciální projekce filmu Zakázané uvolnění a beseda s režisérem Janem Hřebejkem

Kdy: 9. června 2014 v 19:00

Kde: Premiere Cinemas Park Hostivař

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

zakazane_uvolneni_beseda_pc

Synopse filmu Zakázané uvolnění:zakazane_uvolneni_plakat

Zakázané uvolnění není jen jedno ze základních pravidel, omezujících pohyb puku při hokejovém utkání. Zakázané uvolnění je také koktejl namíchaný zkušenou barmankou unesené nevěstě a ženskému svědkovi jejího ženicha, po jehož nadměrné konzumaci se řekne a stane leccos… Nenechte si ujít nový film režiséra Jana Hřebejka a scenáristy Petra Kolečka Zakázané uvolnění, který právě vstupuje do českých kin!

Režie: Jan Hřebejk

Hrají: Ondřej Sokol, Igor Orozovič, Zuzana Stavná, Hana Vagnerová, Jana Stryková, Tomáš Jeřábek

Premiera v ČR: 5. 6. 2014 (Bontonfilm)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací