Za Modelkami s.r.o. padla poslední klapka

modelky_sro_nicol_posterModelky s.r.o. se s natáčením rozloučily návštěvou klubu a rvačkou v lepší společnosti.

Jak jsme vás již informovali v článku Jak se točí Modelky s.r.o., koncem roku 2014 by do českých kin měla vstoupit nová komedie z dílny režisérského dua David Laňka a Tomáš Magnusek, která sleduje konkurenční boj dvou modelingových agentur. Vzhledem k tomu, že termín plánované premiéry se kvapem blíží, není překvapivé, že samotné natáčení je u konce.

Předposlední natáčecí večer se Tereza Jemelíková, Nikol Moravcová a Eva Perkausová spolu s Martinem Písaříkem vydali na taneček, panáka i koktejlík do klubu Top Gear a pořádně to tam rozjeli.

Po náročné noci čekal herce i filmový štáb ještě náročnější den, a to nejen proto, že byl poslední. Vystřídalo se totiž hned několik lokací a ukočírovat početný komparz není vůbec nic lehkého. Po obědě a pracovních schůzkách v luxusním podniku OXO Restaurant jsme se přesunuli do galerii Artatak, kde bylo zapotřebí pořádného nadhledu. A myslím to doslova. Do hry vstoupil i šest metrů dlouhý jeřáb. Tolik „VIP“ hostů, hromadu výborného jídla a nejen ostrá slova by bez těžké techniky jednoduše nebylo možné řádně zachytit.

Modelky s.r.o. právě teď míří do postprodukce, ale vy již nyní můžete omrknout, jak to vypadalo na natáčecím place. Na našem oficiálním FB profilu naleznete fotogalerie ze dne 3. června 2014 a 4. června 2014 OXO Restaurant, galerie Artatak.

nataceni_modelky_sro_0306_03

nataceni_modelky_sro_0406_02

nataceni_modelky_sro_0406_01

nataceni_modelky_sro_0406_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací