Dětské předpremiérové projekce filmu Jak vycvičit draka 2

jak_vycvicit_draka_2_plakatV Cinema City, CineStar, Golden Apple Cinema a 4DX se bude Jak vycvičit draka 2 promítat s předstihem.

Pokračování animované pohádky Jak vycvičit draka 2 v čele se Škyťákem a Bezzubkou je konečně tu. Datum oficiální premiéry je stanoveno sice až na čtvrtek 19. června 2014, ale multikino Cinema City, CineStar, Golden Apple Cinema a sál 4DX uvede film v předpremiéře již v neděli 15. června 2014.

Co: Dětská neděle s filmem Jak vycvičit draka 2 3D

Kdy: 15. června 2014

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

jak_vycvicit_draka_2_cs


Co: Předpremiéra filmu Jak vycvičit draka 2 3D

Kdy: 15. června 2014

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

jak_vycvicit_draka_2_poster_v2


Co: Dětská neděle s filmem Jak vycvičit draka 2 3D

Kdy: 15. června 2014

Kde: Golden Apple Cinema Zlín

Podrobnosti naleznete zde: GAC

jak_vycvicit_draka_2_gac


 

Co: Předpremiéra filmu Jak vycvičit draka 2 3D

Kdy: 15. června 2014

Kde: 4DX

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City 4DX


Synopse filmu Jak vycvičit draka 2:jak_vycvicit_draka_2_plakat

Příběh poskočil o pět let dopředu a z Blpu se stal v mezidobí dračí ráj, kde se lidé a draci navzájem respektují a mají se rádi. Škyťákova největší kamarádka Astrid je hvězdou oblíbených dračích závodů, ve kterých hravě poráží ostatní vikinské teenagery, zatímco Škyťák dává přednost osamělým spanilým letům s Bezzubkou, během nichž mapují neznámá území a objevují nové světy a nové draky. Jedno z jejich dobrodružství je přivede do těžko přístupné ledové jeskyně, která je domovem stovky neznámých divokých draků. Taky se zde setkají s tajemnou Dračí jezdkyní, z které se vyklube Škyťákova dávno ztracená matka Valka. Na láskyplné objetí matky se synem ale není čas, protože nad soužitím lidí a draků se stahují mračna, která se přihnala díky Dragovi, mocichtivým a samozvaným „dračím bohem“, kterému slouží nafoukaný lovec draků Eret. Tihle dva představují nebezpečí, se kterým sám Škyťák s Bezzubkou nic nezmůžou, a tak dají dohromady starou partu, do níž kromě Astrid patří i Tlamoun, Snoplivec, Rybinoha a dvojčata Ťafan a Rafana. Spolu s nimi se ale budou muset mocnému nepříteli postavit i Škyťákův otec, vikinský náčelník Kliďas Velikán a především jeho matka Valka. Naučit táhnout tenhle nesourodý spolek za jeden provaz bude nesmírně obtížné. Bez toho ale nebudou mít obyvatelé Blpu sebemenší šanci.

Režie: Dean DeBlois

Hrají: Gerard Butler, Christopher Mintz-Plasse, Jonah Hill, T.J. Miller, Cate Blanchett, Jay Baruchel, Kristen Wiig, Craig Ferguson, America Ferrera, Kit Harington, Djimon Hounsou, Gideon Emery, Andrew Ableson, Derek Blankenship

Premiera v ČR: 19. 6. 2014 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací