DVD Vlk z Wall Street bylo pokřtěno na Vltavě prvotřídní whisky

Vlk_z_Wall_Street_dvd_00Překrásné ženy, hromada peněž a styl neodmyslitelně patří k Vlkovi z Wall Street.

Jordan Belfort uměl nejen vydělávat nespočet dolarů, ale i utrácet a užívat si života. Párty v jeho stylu si mohli vychutnat všichni, kdo zavítali na palubu parníku Vltava. Křest DVD Vlk z Wall Street, kde v hlavní roli zazářil Leonardo DiCaprio, odstartovaly mažoretky, pro jejichž umění měl Belfort slabost a pohled na jejich umění dopřával i svým zaměstnancům. Samotného aktu, kdy byl plastový kotouč s filmem pokropen prvotřídní whisky, se chopil zpěvák Matěj Ruppert spolu se sexy hosteskou oblečenou pouze v úsporných bikinách a hromadě peněz.

Těsně po zhlédnutí barmanské show parník zahoukal a vyplul na dvouhodinovou projížďku po řece Vltavě. Kdo chtěl, mohl se kochat okolní přírodou a městskou scenérií. Pro ty, kdo vyznávají jiné chutě, bylo připraveno lahodné občerstvení a osvěžující nápoje. Zhýralý zvlčilý večírek byl okořeněn i žhavým tanečkem skrovně oblečených dam a džentlmena.

Luxusní párty na lodi si nenechala ujít nejen spousta dobře naladěných a stylově oblečených hostů, ale ani známé tváře. Vyprovodit Vlka z Wall Street do světa přišla vždy usměvavá Česká Miss Gabriela Kratochvílová, moderátorka a modelka Nikol Moravcová či Kateřina Kristelová. Jak takový večírek na lodi uprostřed Vltavy vypadá, si můžete prohlédnout v naší fotogalerii na FB profilu.

Vlk_z_Wall_Street_dvd_01

Vlk_z_Wall_Street_dvd_02

Vlk_z_Wall_Street_dvd_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací