Holky ze Sucker Punch

[singlepic id=1227 w=120 h=120 float=left] Dva měsíce před premiérou vypustil Warner Bros. do světa  plakáty hlavních hrdinek ze Sucker Puch.

Po 300 a Watchmen nám Zack Snyder vypráví příběh mladé dívky, která byla odeslaná do strašného nápravného zařízení. Podstupuje neuvěřitelnou cestu, která stírá hranice mezi skutečnem a sny. Film má v americe premiéru 25. března 2011 a objeví se v něm kromě hlavní hrdinky Emily Browning také například Vanessa Hudgens. Pokud jste o Sucker Punch ještě neslyšeli, zde je překlad oficiální synopse k filmu:

Zavřete oči. Otevřete svoji mysl. Budete nepřipraveni. Sucker Punch je epická akční fantasy, která nás přenese do živé představivosti mladé dívky, jejiž vysněný svět poskytuje definitivní únik z její temné reality. Nevázaná limity času a prostoru, může jít kamkoliv ji její mysl zavede. Její neuvěřitelná dobrodružství mažou hranice mezi ralitou a představami.
Byla uvězněna proti její vůli, ale Babydoll (Emily Browning) neztratila svoji vůli přežit. Rozhodne se bojovat pro svobodu spolu s dalšímy děvčaty. Otevřená Rocket (Jena Malone), chytrá Blondie (Vanessa Hudgens), věrná Amber (Jamie Chung) a neochotná Sweet Pea (Abbie Cornish) se spojí, Aby unikly jejich věznitelům – Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) a High Roller (Jon Hamm).
V čele s Babydoll budou dívky čelit neskutečným soubojům proti všemu od samurajů až po hady, za použití virtuální zbrojnice. Společně se musí rozhodnout, co jsou ochotné obětovat, aby přežily. Wise Man (Scott Glenn) jim pomůže, aby byly volné, uspějí-li ve svém fantastickém dobrodružství.


[singlepic id=1226 w=640 h=480 float=center]

[singlepic id=1227 w=640 h=480 float=center]

[singlepic id=1228 w=640 h=480 float=center]

[singlepic id=1229 w=640 h=480 float=center]

[singlepic id=1230 w=640 h=480 float=center]


zdroj: paralleluniverse.msn.com

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací