Červnová Pohádková neděle v Premiere Cinemas byla plná dráčků

premiere_cinemas_bilacervenaPremiere Cinemas Park Hostivař prostřednictvím filmu navštívil Škyťák, Bezzubka i celá parta z Blpu.

Čekání na konec školního roku a začátek prázdnin si mnoho rodičů s dětmi zkrátilo návštěvou multikina Premiere Cinemas Park Hostivař. Tento víkend se tu totiž v rámci Pohádkové neděle promítal animák Jak vycvičit draka 2. Akci si nenechaly ujít nejen stovky návštěvníků, ale i známé tváře. Kino i s celou rodinou navštívil například herec a moderátor Martin Dejdar.

Kromě dobrodružné podívané čekal na kluky a holčičky bohatý doprovodný program. Soutěživé duše uspokojila tombola a kvíz o ceny, malí umělci měli možnost vyřádit se při tvorbě draka z papíru či malování a kdo toužil po změně vzhledu, mohl využít koutku s malováním na obličej. Nechyběly ani drobné dárečky pro dětské diváky a nafukovací balonky rozdávané roztomilým hrošíkem.

Jak to v neděli v multikině Premiere Cinemas Park Hostivař vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem FB profilu.

pohadkova_nedele_draci2_01

pohadkova_nedele_draci2_02

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací