Romantický snímek Šťastná absolvoval „dotáčkový den“

stastna_plakat_dankovaTvůrci filmu Šťastná mají důvod k úsměvu.

Ve středu 18. června 2014 padaly poslední dotáčkové klapky romantického lovestory Šťastná a postprodukční práce tak mají zelenou. S celým štábem, herci a režisérkou Evou Toulovou jsme se nejdříve vydali do Divadla v Korunní a poté do fotoateliéru STUDIO100, kde jsme mohli sledovat, jak vlastně takový film vzniká. Jak to na natáčení vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem FB profilu.

Snímek Šťastná vypráví příběh Viktorie Šťastné, studentky herecké akademie, která se musí vypořádat s neúprosným konkurenčním bojem o role a dívčí lstivostí. Na výpravu do divadelního prostředí se vypravíme spolu s Andreou Daňkovou, Davidem Krausem, Anetou Krejčíkovou, Ljubou Krbovou, Janem Hrušínským, Danou Morávkovou, Marií Kružíkovou a Janem Havlovicem.

Film by měl do našich kin vstoupit koncem tohoto roku. Pokud jste už teď zvědaví, jak bude Šťastná vypadat, začtěte se do rozhovorů s režisérkou Evou Toulovou a Andreou Daňkovou, představitelkou hlavní role.

nataceni_stastna_01

nataceni_stastna_02

nataceni_stastna_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací