Šílený Max alias Mel Gibson bude běsnit v Karlových Varech

kviff_49_tiskovka02_00 Jiří Bartoška prozradil, kdo navštíví letošní MFF Karlovy Vary.
 
 
 
49. ročník MFF Karlovy Vary se blíží. Tentokrát se filmoví fanoušci sjedou do lázeňského města od 4. do 12. července 2014, a proto není divu, že na dnešní tiskové konferenci bylo odhaleno několik žhavých jmen a bodů doprovodného programu. Jako každý rok se můžeme těšit nejen na neuvěřitelné množství snímků talentovaných tvůrců, ale i věhlasné hosty. Loni jsme mohli sledovat taneček Johna Travolty. kviff_49_tiskovka02_01Tentokrát budeme obdivovat charisma Mela Gibsona, který v Karlových Varech převezme Křišťálový globus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii a osobně uvede svůj snímek Apocalypto. Při této příležitosti bude v Letním kině 4. července od 23:00 promítáno akční sci-fi Šílený Max.

Dorazí i francouzská herečka Fanny Ardant, jež na festivalu představí svůj autorský a režisérský počin Cadences obstinées a jako host známá hollywoodská herečka Laura Dern, kterou si můžeme pamatovat například z legendárního Jurského parku. Bohatá delegace bude doprovázet i zahajovací film letošního ročníku MFF Karlovy Vary, americký snímek I Origins. Přijede představitel hlavní role Michael Pitt, herečka Astrid Berges-Frisbey a režisér Mike Cahill.kviff_49_tiskovka02_02

Se svojí kůži na trh půjde na festivalu i řada světových a talentovaných režisérů, mezi které patří například Alice Rohrwacherová, Asia Argento, Andrej Zvjagincev, Bong Joon-ho, Pawel Pawlikowski, Debra Graniková či David Mackenzie.

Jako každý rok, i letos je pro návštěvníky připraven bohatý doprovodný program. Mezi perličky a velká lákadla bezesporu patří divadelní soubor Cirk La Putyka, který bude předvádět svoje umění lehce před půlnocí po čtyři večery v Karlovarském městském divadle.
 
 
Co: 49. Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary

Kdy: 4. – 12. července 2014

Kde: Karlovy Vary

Za kolik:

Karta Festival Pass (denně až 3 vstupenky zdarma, vstup do kina bez vstupenky – poslední neobsazená místa, katalog filmů a programová brožura zdarma, vstup do různých festivalových prostor…)

1 den 3 dny 5 dní Celý doba
Festival Pass 200 Kč 500 Kč 700 Kč 1000 Kč
Festival Pass se slevou * 150 Kč 350 Kč 450 Kč 700 Kč

Prodej vstupenek na pokladně

Základní vstupenka 65 Kč
Zlevněná vstupenka** 50 Kč

* Studenti, důchodci, držitelé karty ZTP a In karty Českých drah.

** Studenti, důchodci, držitelé karty ZTP.

Podrobnosti: MFF KV
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací