Sephora Ladies Night v Cinema City – Love Song

cinema-city-nahled-whiteZahajte léto hudební romancí.

Věříte na zázraky? Pokud ne, možná byste měli začít. Keira Knightley se ve snímku Love Song na vlastní kůži přesvědčí, že štěstí a úspěch může čekat kdekoliv a kdykoliv. Není proto divu, že multikino Cinema City zvolilo právě tento film pro oblíbenou pravidelnou akcičku Sephora Ladies Night, která se tentokrát uskuteční 8. a 9. července 2014 ve vybraných pobočkách v Praze, Brně, Ostravě a Plzni.

love_song_sephora_cc

Co: Sephora Ladies Night v Cinema City s filmem Love Song

 

Kdy: 8. července 2014

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Praha – Nový Smíchov


Kdy: 8. července 2014

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Forum Nová Karolina – Ostrava


Kdy: 9. července 2014

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Brno – Olympia


Kdy: 9. července 2014

V kolik: zahájení večera v 18:30

Kde: Cinema City – Plzeň

 

Předprodej byl již zahájen.

Podrobnosti a program naleznete zde: Cinema City Sephora Ladies Night

Synopse filmu Love Song:love_song_poster

Gretta (Keira Knightley) a její přítel Dave (Adam Levine) jsou spolu již od vysoké školy a společně skládají hudbu. Když Dave podepíše smlouvu s jednou z největších nahrávacích společností, odstěhují se spolu do New Yorku, aby zde začali život, o kterém vždycky snili. Dave však rychle nabytou slávu neustojí a brzy Grettu opustí. Všechno se však změní, když Gretta potká během svého vystoupení v zapadlém baru v East Village bývalého hudebního producenta Dana (Mark Ruffalo). Ten na tom taky není zrovna nejlíp a svoje zkrachovalé manželství a nedávný vyhazov z práce utápí v alkoholu. Když ji pak uvidí vystupovat, rozhodne se vsadit všechno na její talent a nahrát netradiční album přímo v ulicích New Yorku. Z náhodného setkání dvou zklamaných lidí se tak začne rodit hudba, která možná nedobije svět, ale rozhodně si získá srdce všech.

Režie: John Carney

Hrají: Keira Knightley, Mark Ruffalo, Adam Levine, Hailee Steinfeld, Catherine Keener

Premiera v ČR: 10. 7. 2014 (A-Company)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací