Soundtrack filmu Magický hlas rebelky byl pokřtěn za doprovodu smíchu

magicky_hlas_rebelky_pisne_z_filmuŽivot není pes!

Zástupci tisku byli bezesporu plni nadšení, když jim skončila novinářská projekce nového dokumentu Magický hlas rebelky. Příběh Marty Kubišové byl stejně podmanivý jako její vystupování. Samotná zpěvačka se na místo dostavila s režisérkou Olgou Sommerovou, producentem Pavlem Berčíkem a dalšími průvodci včetně nerozlučného Václava Neckáře, aby společně pokřtili CD se soundtrackem nového snímku. Tvůrci se zde také pochlubili Křišťálovým globem – diváckou cenou, již film obdržel na 49. MFF Karlovy Vary. Dokument bude uveden do kin 17. července 2014, čeká jej však také obnovená premiéra a  na sklonku roku jej uvidíme na obrazovkách ČT.

krest_cd_magicky_hlas_rebelky_foto02Setkání bylo doprovázeno humorem a možná také inspirací budoucí tvorby zde přítomné filmařky. Olga Sommerová sama nevěděla, jakou osobnost by zpracovávala v příštím projektu, ale dostala „doporučení“ na Vlastu Chramostovou a Marta Kubišová byla ujištěna, že i muži ji nadále považují za krásnou ženu.

Soundtrack obsahuje 23 songů. Z větší části se jedná o nejdůležitější hity zpěvačky od 60. let, doprovázené  duetem s Anetou Langerovou Život není pes, vzniklým speciálně pro film. Sbírku doplňuje píseň Já chci být volná z muzikálu Touha jménem Einodis.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací