Soutěž s filmem Noe o pět báječných komiksů

souteze_cerveny_koberec_bannerNaloďte se na biblickou archu.

Když vstoupil film Noe v březnu tohoto roku do kin, uspořádali jsme pro vás hru o první díl komiksu Noe s podtitulem Trest za krutost. Od 30. července 2014 si můžete biblický příběh pořídit na DVD nebo Blu-ray nosičích. Při této příležitosti vám přinášíme ve spolupráci se společností AQS, a.s. – divize Magic Box další soutěž, tentokrát o druhý díl povedeného komiksu, který nás zavede přímo na palubu legendárního plavidla. Pět z vás se bude radovat z knihy Noe: Vše, co se plazí po zemi.

Každý z pěti výherců získá komiks Noe: Vše, co se plazí po zemi:

  • Překlad: LucieŠavlíková
  • Ilustrace: Niko Henrichon
  • Popis: kniha, vázaná, 72 stran, 23,3 × 31 cm, česky
  • Rozměry: 23,3 × 31 cm
  • Rok vydání: 2014 (1. vydání)
  • Nakladatel: Mladá fronta

soutez_noe_komiks2_big

Soutěžní otázka zní:

Který oscarový herec ztvárnil ve filmu Noe moudrého Metuzaléma?

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 30. 7. do 5. 8. 2014. Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu Noe.

[Soutěž ukončena]

Synopse filmu Noe:noe_dvd

Konec světa právě začíná

Svět už zachránila řada hrdinů, ale on byl první. Noe. Režisér Darren Aronofsky, tvůrce Černé labutě a dalších výjimečných filmů stvořil výpravné katastrofické drama, které vám odvypráví jednu z nejstarších legend lidstva tak, jak jste ji asi ještě neslyšeli. „Ten příběh vypráví o konci světa a o druhé nejslavnější lodi v historii, hned po Titaniku, proto nechápu, že ho ještě nikdo nenatočil jako klasický celovečerní film,“ říká režisér Aronofsky, který je Noem posedlý, protože už jako třináctiletý vyhrál prestižní recitační soutěž s vlastní básničkou na téma „Potopa světa viděná Noemovýma očima“. Zneklidňující vidina smrtící záplavy pronásleduje Noema (Russell Crowe) ve snách čím dál častěji. Tu i další podivná znamení mu pomůže rozluštit moudrý Metuzalém (Anthony Hopkins). Země se ocitla na kraji propasti, kam ji zavlekla lidská rasa. Nejvyšší se rozhodl pro kompletní restart v podobě gigantické potopy a pro obnovu člověčího druhu si vybral právě Noema a jeho početnou rodinu.

Režie: Darren Aronofsky

Hrají: Kevin Durand, Anthony Hopkins, Russell Crowe, Emma Watson, Logan Lerman, Marton Csokas, Dakota Goyo, Ray Winstone, Mark Margolis, Jennifer Connelly, Frank Langella, Nick Nolte, Sami Gayle, Madison Davenport, Douglas Booth, Finn Wittrock, Leo McHugh Carroll, Gavin Casalegno, Nolan Gross, Skylar Burke, Ariane Rinehart, Adam Griffith, Don Harvey, Barry Sloane, Arnoddur Magnus Danks, Vera Fried, Thor Kjartansson, Gregg Bello

Premiera v ČR: 27. 3. 2014 (CinemArt)

Na DVD a Blu-ray: od 30. 7. 2014 (Magic Box)

Pravidla soutěže o ceny k filmu Noe:

1. Soutěž probíhá v období od 30. 7. 2014 do 5. 8. 2014 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala společnost AQS, a.s. – divize Magic Box.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 30. 7. 2014

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací