V oku tornáda v multikině Premiere Cinemas již v úterý a ve středu

premiere_cinemas_bilacervenaTornádo nejdříve vtrhne do Premiere Cinemas.

Někdo se snaží před tornády schovat, jiní se k nim hrnou co nejblíže. Do jaké skupiny patříte vy? Zajdete-li si na akční thriller V oku tornáda do multikina Premiere Cinemas, nejenže budete naprosto v bezpečí, ale uvidíte ho v opravdu exkluzivní předpremiéře. Do Olomouce a Teplic vtrhne větrná smršť ve středu 6. srpna a do Prahy dokonce v úterý 5. srpna 2014.

Co: Předpremiéra filmu V oku tornáda

Kdy a kde:

5. 8. 2014 19:00 Premiere Cinemas Praha
6. 8. 2014 19:00 Premiere Cinemas Olomouc
6. 8. 2014 19:00 Premiere Cinemas Olomouc

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

v_oku_tornada_pc

Synopse filmu V oku tornáda:v_oku_tornada_poster

Během jediného dne je město Silverton zpustošeno nebývalým náporem tornád. Celé město je vydáno na milost a nemilost nevypočitatelným smrtonosným větrným smrštím a podle předpovědí má to nejhorší ještě přijít. Většina lidí hledá bezpečný úkryt, zatímco jiní utíkají k větrnému víru a sledují, jak blízko k tornádu se dostane lovec tornád, aby pořídil snímek, který se podaří jen jednou za život. Režie filmu se ujal Steven Quale („Nezvratný osud 5“), producentem je Todd Garner („Ošetřovatel“, „Zatím spolu, zatím živi“).

Režie: Steven Quale

Hrají: Richard Armitage, Matt Walsh, Sarah Wayne Callies, Jeremy Sumpter, Nathan Kress, Kyle Davis, Brandon Ruiter

Premiera v ČR: 7. 8. 2014 (Warner Bros)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací