V oku tornáda přiválo do kina i celebrity

v_oku_tornada_plakatSlavnostní premiéra katastrofického filmu v Premiere Cinemas se neobešla bez sladkých polibků i slaného popcornu.

V posledních letech je nejen Česká republika, ale i celý svět vystaven rozmarům přírody. Záplavy, zemětřesení, sucha i ničivé bouře sužují obyvatele napříč planetou. Režisér Steven Quale nám během hodiny a půl názorně ukáže, jaké to je, ocitnout se V oku tornáda.

Slavnostní premiéra akčního thrilleru se v úterý 5. srpna 2014 odehrála v moderním multikině Premiere Cinemas Park Hostivař, které se pyšní skvělým obrazem a především špičkovým zvukem. Projekci si nenechalo ujít nejen mnoho filmových nadšenců, ale i celá řádka VIP hostů. Úsměvy a polibky nešetřil Petr Vojnar s přítelkyní Andreou, moderátorka Martina Gavriely přišla i s partnerem Marcusem Tranem a dětmi a vybavila se pořádnou dávkou popcornu.

Vzhledem k tomu, že film není pouze o skrývání se před tornádem, ale i o jeho stopování a natáčení, navštívil projekci i český lovec tornád, tedy vlastně bouří. Diváci se tak mohli dozvědět, jaké to je přiblížit se k zuřivému živlu přímo od zdroje. Jak to na akci vypadalo a jaké další celebrity jsme mohli v kině potkat, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

premiera_v_oku_tornada_01

premiera_v_oku_tornada_02

premiera_v_oku_tornada_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací